E-TEN M700 - Problém - Prodleva před aktivováním hardwarové (HW) klávesnice
Jde nejak potlacit to zdrzeni, nez zacne reagovat ta klavesnice? Na kratke SMSky to ani nema smysl vytahovat, protoze ten nabeh trva cca 10s :(
Pokud je to jak říkáš, máš problém a resetuj nebo reklamuj. Jinak je to blbost, protože klávesnice po vysunutí reaguje max.po 1 vteřině. (mám M700 už rok)
Mám M700 už také pár měsíců. Po otevření HW klávesnice se překĺápí diśplej a chvilku to nereguje. To asi souvisí s tím překlápěním a nic se s tím nedá dělat. ALE řešil jsem další problém s klávesnicí, která při rychlejším psaní vynechávala písmenka a bylo to čím dál horší. Problém se vyřešil odinstalací programu ETEN Easy Keyboard (nebo tak nějak se jmenuje). Na funkci HW klávesnice tenhle program nemá vliv.
Tak uz je to vpoho, dal sem obnoveni systemu, odebral sem nektere aplikace a uz to slape :cool: Dik za odpovedi
Jak odebrat Eten Easy Keyoard, ktera to zpusobuje?
Mezi nainstalovanymi programy v moznosti Odebrat programy v M700 jsem to nenasel.
Díky Petr
Mezi nainstalovanymi programy v moznosti Odebrat programy v M700 jsem to nenasel.
Díky Petr
Tak problem je znova na svete. Nedavno sem obnovoval nastaveni a klavesnice ma zas prodlevu. Mam ale novy poznatek, ze hned po vysunuti napisu treba dve pismena a teprv potom dojde k nejakemu zahadnemu zastaveni systemu na nekolik vterin... Fakt nevim cim by to mohlo byt...:((
Je to tim, ze programy od firmy E-TEN (to jest ty co jsou v extROM a instaluji se po HR a instalaci samotneho wokna, neboli tzv. customizace) jsou zkratka uplne normalni sunty a v zivote bych se nesnizil je pouzivat, natoz si pak s nima zasrat mobil. Takze ja osobne je neinstaluji, pri HR po nainstalovani a kalibraci dislaye drzim tlacitko fotaku, tim potlacim customiaci. Ve finale pridam jediny program pomoci te obnovovaci utility a to je stahovani Ephemerniho souboru pro GPS. Tecka. Ty programy jsou zkratka zdechliny, vic jak pulka z toho jsou ruzne sluzby, ktere bezi na pozadi, zerou pamet a procesor a cely E-TEN se tak stava prakticky nepouzitelny. To ani nechci rikat, co jsem musel zkusit, kdyz jsem upgradnul na WM6 a do toho nacpal Sunnysofti lokalizaci, E-TEN se prestal hybat prakticky uplne. Od te doby co ty programy od E-TENU nepouzivam, mobil kmita jak raketa, cestina ho nezpomalila snad vubec, nebo aspon nijak pozorovatelne, proste to frci. Programove vybaveni ktere jsem pridal je prevazne od Spb a mam vse co potrebuji.
Ja mam tiez problem, ze mi ked pisem na klavesnici vynechavaju pismenka, ale vzdy po soft resete to fici uplne super a potom postupne sa to zhorsuje a zhorsuje. Neviem cim to je, ziadne Eten-acke aplikacie som tam nenechal. Asi je najvacsi problem v tom, ze pomaly ale isto mi klesa programova pamat ked dlho neresetujem. Hned po resete mam okolo 30MB a potom to pomaly ale isto ide az na 20MB... :(