Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 10 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 139

Téma: WM6 pro Acer n300

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Nikto nemá s úspechom odskúšanú českú lokalizáciu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    To ti jednoducho nepojde tá lokalizácia na WM6...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Oki... šak sa nesnažím narvať lokalizáciu pre WM5 do WM6... ale existuje nejaká aj pre WM6 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    pochybuju o tom, vzhledem k tomu, ze to neni ofiko romka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Urcite neni a ani urcite nebude
    Jedine ze by nejaky chytrak spravil nejaku custom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Po urcitom case pouzivania mi prestanu fungovat hw tlacitka.
    Po resete ide vsetko OK, a za nejky cas prestanu fungovat.
    Nevsimol si niekto podobne spravanie?
    Skusim este vysledovat ci to nahodou nesposobuje nejaky sw (skusam dve bety - operu 9.5 a Netfront 3.5)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Ja mám Operu 9.5 beta a ide to v pohode takže...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Hmm, sprava sa to divne.
    Teraz nezabral ani reset.
    Pomohlo az ked som vosiel do nastaveni tlacidiel (otvaral to neprimerane dlho), zavrel som nastavenia a reset.
    Teraz vsetko slape.
    Takze hw problem to asi nebude (uz som mal podozrenie).
    Zatial netusim co to moze sposobovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    me se dnes stalo, ze nereagovalo vubec, ani tlacitka ani display, pomohl az reset, napodruhe, prvni zmacknuti nic neudelalo, az druhe ale ted jede vse v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Mne to od prepalenia facha v pohode, este ani raz sa to neseklo ani nic podobne. Asi mam stastie :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    u me to mozna bude tim, ze mam PDA porad v aute, takze to muze byt tim rozdilem teplot...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Vyzera ze ten problem s hw tlacitkami nesposobuje ziadny sw.
    Po resete niekedy jednoducho nabehnu, niekedy nie.
    Je to vidno hned pri owner info obrazovke, ked este ziadne dalsie softy nie su naloadovane - necham zhasnut displej a ked pouzijem hw tlacitka / joystick tak sa niekedy rozsvieti, niekedy nie.
    Ked nenabehnu, staci potom vojst do button nastaveni a po dalsom resete uz funguju.
    Pri WM5 som tento probem nikdy nemal.
    Flashoval som rovno WM6beta2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Kriak24
    Vyzera ze ten problem s hw tlacitkami nesposobuje ziadny sw.
    Po resete niekedy jednoducho nabehnu, niekedy nie.
    ///////
    Pri WM5 som tento probem nikdy nemal.
    Ahoj, mne obcas nesli tlacitka pri wm5 pri starsej rom 0.16 tusim, neviem ale preco,... po rom upgrade sa to uz nedialo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Ja som mal 0.16 dost dlho a nemal som tento problem.
    Potom chvilu 0.24 a tiez OK.
    Neviem, skusim poskumat co to sposobuje. Spravil som HR, chvilu budem klikat v "cistom" systeme, ci sa to prejavi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    25

    Ahoj,
    od doby upgradu na wm6 jsem si vsimnul ze ikdyz mam pda vyple a uplne nabite tak je dalsi den vybite! Nechapu proc. Uz se mi to stalo asi 4x. Pda je i zamcene a mam nastaveno za se ma (pokud neni v elektrice) za 5 min vypnout a presto je rano uplne vybite. Nestalo se to nekomu? Aplikace mam jen SPB a total commander. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 10 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 13:05
  2. WM6.1 pro Acer n300
    Od sh0tek_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 18:59
  3. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 14:23
  4. Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300
    Od pdq v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 14:44
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 22:49