Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 6 z 10 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 139

Téma: WM6 pro Acer n300

  1. #76
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    nevim cim to mohlo byt, mozna byl soubor stazeny z netu poskozeny, le byl to RAR, ktery by snad hulakal, ze je neco v neporadku. pak sem stahnul jiny soubor a jeste trochu sachoval s PDA tak nevim, cim to presne bylo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Tak som to dnes flashol a ide to super, je to bez chyb!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    taky zatim zadny problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    ...a ako je to s lokalizáciou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    hacek uz jsem nenapsal hodne dlouho :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Existuje lokalizáciu, ktorú je možné použiť na WM6 v n311 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj testeri, tak jak to vypada s tou posledni verzi? Je stabilni? Nejaky hard/soft resety? Muzete kdyztak napsat u jakych aplikaci? Pripadne nejaky jiny zaznamenany problemy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    uplne bez problemu, TomTom, SmartMaps, Opera Mobile 6.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    25

    Potvrzuju, naprosto v pohode zadny hard reset (wifi, bluetooth maily pohoda). Jen se sem tam stane ze se pda tak na 5s sekne (posledne se mi to stalo kdyz jsem menil hlasitost), ale pak bezi v pohode. Zatim jsem neodsledoval kdy k tomu dojde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Mne robil problemy TT 6.03 build 8351. PDA mrzlo a pri pokuse zapnut BT sa objavila stara znama hlaska o nedostatku pamate. Dal som starsiu verziu TT a vsetko slape OK (TT, iGO, Opera 9.5beta, PI8..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    rekl bych, ze tohle je prvni pouzitelny system od MS :-) zacinam PDA opet pouzivat, po rocni prestavce... doted jsem ho pouzival pouze jako navigaci, po te, co se s nim da i brouzdat, tak se z toho stava podstatnejsi vecicka! nechapu, proc Acer nevyda oficialni verzi!?!?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Acer už je ani neprodává, takže je to pro ně mrtvá věc. Tipuju, že už nevyjde ani update pro WM5. Navíc by asi za WM6 museli platit novou licenci nebo tak něco...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Systém je stabilný. Úplne v pohode. Overené app.: iGo 2006 Plus, Opera 8.65, Resco Explorer 2007 + plugins a mnoho ďaľších. A podobne ako cubas, začínam opäť používať PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    k dokonalosti jeste chyby promakanejsi system psani, klavesnice je nepouzitelna, zkousel sem i nejake napodobeniny iPhone klavesnice a jako ze o nicem, jediny dobry system byl pro QVGA rozliseni a to Decuma, jenze pro VGA uz neni a dal se nevyvyji :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od cubas
    k dokonalosti jeste chyby promakanejsi system psani, klavesnice je nepouzitelna, zkousel sem i nejake napodobeniny iPhone klavesnice a jako ze o nicem, jediny dobry system byl pro QVGA rozliseni a to Decuma, jenze pro VGA uz neni a dal se nevyvyji :-(
    Ja pouzivam klavesnicu, co bola v povodnej lokalizacii. Ta je uplne v pohode. A ked na pda pisem, tak sup klavesnicu cez usb.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 10 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 13:05
  2. WM6.1 pro Acer n300
    Od sh0tek_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 18:59
  3. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 14:23
  4. Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300
    Od pdq v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 14:44
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 22:49