Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 139

Téma: WM6 pro Acer n300

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od cubas
    Citace Původně odesláno od Dominick
    ... že wifi ikonka sa vám sama nezobrazí musíte ju tam skopírovať.
    co to znamena, jak to mam udelat?
    Takže tu je taký návod, pre tých čo nevedia:

    1: Na PDA si zapneme File Explorer
    2: Otvoríme zložku Windows, kt. sa nachádza v pamäti PDA
    3: V zložke Windows vyhladáme súbor WiFi, jeho veľkosť by mala byť 26B
    4: Súbor WiFi dáme skopírovať
    5: V zložke Windows otvoríme zložku StartUp
    6: Klikneme do prázdneho miesta a zvolíme možnosť Paste Shortcut
    7: Všetko to vypneme a pozrieme sa na obrazovku Today, kde by už ikonka WiFi utility mala byť zobrazená

    Dúfam, že návod pomôže všetkým, ktorý nevedia ako nato.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    tak soubor WIFI tam nemam, to bylo prvni, co jsem hledal :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím, zatím jsem neměl odvahu flashnout svuj Acer n311, proto s tím modelem nemám žádnou zkušenost i když jsem to dělal kdysi na starém HP. Teď bych rád zkusil WM6. Chci se zeptat, jestli je postup stejný jako se píše http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=261 , jestli nevadí, že tam jsou jen dva soubory místo čtyřech. Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    nevadi, staci jen dva soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Díky už to šlape
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    tak hlasim prvni problemy, nainstaloval sem zadne programy, jen TomTom a malou cestinu a od vcerejska na PA nesahnul, ted sem ho pustil a bylo zasekle, nepomohl ani SR, musel sem udelal HR ale taky sem si nepomohl, zobrazila se cerna obrazovka Acer n311 potom ta bila s obrazkem PDA a nic, bila je tam porad, uz asi 15 minut a nic se nedeje. Stalo se vam tohle taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Mám TomToma, nemám češtinu a problémy nemám. Spousta lidí měla s těmi záseky dost problémů, nemůže to dělat právě ta čeština?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    nejdriv sem zkousel velkou ecstinu, ta blbla, tak sem dal jen malou a cse se zdalo v pohode, nechapu, jdu flashnout znovu WM6 a uvidim...

    ... tak to jede, nechapu, zkusim to zase bez cestiny
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    Citace Původně odesláno od Dominick
    Citace Původně odesláno od cubas
    Citace Původně odesláno od Dominick
    ... že wifi ikonka sa vám sama nezobrazí musíte ju tam skopírovať.
    co to znamena, jak to mam udelat?
    Takže tu je taký návod, pre tých čo nevedia:

    1: Na PDA si zapneme File Explorer
    2: Otvoríme zložku Windows, kt. sa nachádza v pamäti PDA
    3: V zložke Windows vyhladáme súbor WiFi, jeho veľkosť by mala byť 26B
    4: Súbor WiFi dáme skopírovať
    5: V zložke Windows otvoríme zložku StartUp
    6: Klikneme do prázdneho miesta a zvolíme možnosť Paste Shortcut
    7: Všetko to vypneme a pozrieme sa na obrazovku Today, kde by už ikonka WiFi utility mala byť zobrazená

    Dúfam, že návod pomôže všetkým, ktorý nevedia ako nato.
    tak v bode 3: mas chybu, spravne je to trayicon.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    tak zase se mi WM6 resetovaly, proste jako bych udelal HR :-( vracim se zpet na WM5 :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Taky se mi to furt s restartuje a naformatuje se pamět a nejde mi budik, vše je zapnuty jak ma bejt a displej jen sviti ale nevyda to ani hlasek
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    Len info. pre toho kto flashuje 1. krat

    Ano je dobre mat baterku na 100% ale vacsinou to zoberie len tak 5% kapacit a vsetko to trva tak do 5min.

    aspon moje merania:-)

    Tak sa nebojte a skusajte...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    to vy ostatni nemate s WM6 zadne problemy??? Na prvni pohled jedou, ale po dni, nebo dvou pouzivani zacnou blbnout, ta ROM neni uplne vyladena...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od cubas
    to vy ostatni nemate s WM6 zadne problemy??? Na prvni pohled jedou, ale po dni, nebo dvou pouzivani zacnou blbnout, ta ROM neni uplne vyladena...
    Však jsem to i psal, že je to BETA. A ne, já problémy nemám, akorát mně nefunguje zálohování. Tipuju, že nejvíc problémů dělá čeština, tu tam taky nemám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    43

    Ja problem tiez nemam a dokonca funguje aj zalohovanie. Urcite to este doladuju, ale treba to davat na rom 24 a pre istotu to flashnut 2x za sebou...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 13:05
  2. WM6.1 pro Acer n300
    Od sh0tek_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 18:59
  3. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 14:23
  4. Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300
    Od pdq v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 14:44
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 22:49