Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 139

Téma: WM6 pro Acer n300

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    U mna ked nepouzivam pda cca 6 hodin tak po zapnuti blikne cierna obrazovka s hornou listou a PDA zatuhne .. pomoze iba soft reset ... Pouzivam SPB Weather a SPB Pocket Plus ...

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Mr. Death
    Tak konečně se tomu začal někdo věnovat. Diskuze i link o firmware zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347220&highlight=acer
    Doporučuju přečíst, někteří lidi s tím mají nebo měli problémy. Firmware je označován jako BETA. Já jsem ho teď naflashoval, zařízení je znatelně rychlejší, ale zatím jsem neměl čas to víc testovat. Zítra budu instalovat standardní balík svých aplikací, tak uvidíme...
    Vazne je to rychlejsi? Nezda se ti to jen? Protoze jestli udelas hardreset a smazes vsechny aplikace a vycistis tim registry, bude to pak svizne behat i na wm5 a oproti predchozimu stavu se ti to taky bude zdat podstatne rychlejsi, takze nemuze to byt proste tim, ze mas ted jen cisty pda?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Určitě ne, v PDA mám jenom pár aplikací a start čehokoliv je citelně rychlejší. Vzhledem k tomu, že Acera mám někdy od října, tak si docela pamatuju, jak to jelo, když to bylo čistý. Bylo to prostě pomalejší...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    43

    U mna nefunguje bluetooth, nevie ho spustit. Robim nieco zle ja alebo je vadna ta romka? Vypise, ze nie je dostatok pamate na spustenie, pritom je volnej 32MB...

    EDIT: idem vyskusat najskor nahodit 24-ku, lebo som mal 16-ku a potom skusim zase wm6

    EDIT2: Teraz uz BT funguje, takze pozor na starsie verzie bootloaderu(treba 1.24)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Problémy s tím určitě jsou, najde se spousta lidí, kterým něco nefunguje. Mně třeba nefunguje ten interní backup. Na některý chyby by asi pomohl MR, na jiný asi znovu naflashovat.
    Ale je dobře, že se tomu někdo začal věnovat a postupem času určitě vychytají tyto chyby...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    43

    Takze zatial uplna spokojnost, vsetko je sviznejsie, este otestujem wifi, ci nepada, zalohovanie mi funguje, ale este som neskusal obnovu. Ak nieco postrehnem, dam vediet. Este jedna vec: IGO nefunguje ak nainstalujete SDHC patch. Ale da sa bez problemov odinstalovat. Zatial tam mam SPB Pocket plus a weather, core player, netfront...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od lcdc
    zalohovanie mi funguje, ale este som neskusal obnovu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    43

    obnova funguje, skusil som, lebo mi zamrzol tak, ze som musel spravit hard reset...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Hoši je to fakt rychlejší než s WM5 jen s N321 jsem bez Wifi nejak to nenainstalovalo na to ovladače
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od p.leisner
    Hoši je to fakt rychlejší než s WM5 jen s N321 jsem bez Wifi nejak to nenainstalovalo na to ovladače
    Stačí si přečíst diskuzi na tom odkazu, co jsem dával nebo i tady se o tom někdo zmiňoval. Wifi je naprosto funkční, akorát se nespouští ovládací aplikace... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    tak už jsem to opravil a šlape to, ale ještě by mě zajimalo kde ten WM6 má Windows mobile update a zda se vam taky stava že vam z ničeho nic PDA nevidi pamětovku a musite restartovat PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    13

    Tak, co povedat.. je to jednoznacne krajsi windows a niektore ukony su o poznanie rychlejsie .. tak a v com je potom problem?

    No najprv mi to pri zamrznuti - wifi, zapnutie tcpmp a a vypnutie ie - namiesto soft resetu spravilo hardreset a to takym stylom, ze sa mi zdvojili adresare (2x windows, 2x program files etc.) takze bol nutny dalsi hardreset..

    Potom po dalsej instalacii opat po soft resete a zamrzaniach predtym prestali ist niektore programy (resco keyboard, softick card export, resco update, opera), soft reset zamrzol pri spustani!
    a myslel som ze dalej uz nepojde, pomohol snad az dalsi snad 4 hardreset aby sa zariadenie vdakabohu spustilo a nezamrzalo pri spustani.

    Takze windows je to vyborny, ale ja sa vraciam k predchadzajucemu, nedoporucujem pouzivat, doporucujem vyskusat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Mne sa tiez stalo 2krat za sebou ze namiesto soft resetu spravil tvrdy (nastastie som mal zalohu) ale pomohlo ked som este raz nahral nanovo rom-ku do PDA ... momentalne funguje ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    43

    U mna este po obnove zalohy jeden problem(kozmeticky): mam 2x ikonu baterky v hornej liste...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    Citace Původně odesláno od Dominick
    ... že wifi ikonka sa vám sama nezobrazí musíte ju tam skopírovať.
    co to znamena, jak to mam udelat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 13:05
  2. WM6.1 pro Acer n300
    Od sh0tek_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 18:59
  3. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 14:23
  4. Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300
    Od pdq v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 14:44
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 22:49