Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 71 z 71

Téma: 4gb sdhc dilema

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Tohle je udaj pri kopirovani souború z 4gb na 8gb sdhc,hafo malych souboru a to lezlo jak snek,max rychlost byla jen u velkych souboru videa,kolem 300mb a vic.On to taky totalcomander neukazuje realtime,takze udaj je neco mezi prumerem a maximem.Me ta rychlost staci,lepsi nez bez ctecky pres Mio.
    Tenhle topic by chtel uz prejmenovat na 16Gbsdhc dilema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    JJ taky bych to tak viděl. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1

    Dobrý den. Mám MIO A701, WM5. Rád bych provedl úpravu ovládačů, abych mohl používat karty SDHC. Díval jsem se od adresáře Windows, ale zmiňované knihovny dll, které se mají před instalaci archivovat z preventivních důvodů archivovat, jsem tam nenašel. Proto se chci zeptat, zda tuto úpravu lze použít u WM5 či nikoliv.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    Tak já jsem si jen stáhnul sdhc driver x500 ,na který je tu někde odkaz nainstaloval a šlape v pohodě na WM5.S těmito soubory jsem nic nedělal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od tcernoch
    Dobrý den. Mám MIO A701, WM5. Rád bych provedl úpravu ovládačů, abych mohl používat karty SDHC. Díval jsem se od adresáře Windows, ale zmiňované knihovny dll, které se mají před instalaci archivovat z preventivních důvodů archivovat, jsem tam nenašel. Proto se chci zeptat, zda tuto úpravu lze použít u WM5 či nikoliv.
    Díky.
    taky sem je tam neměl,ale nainstaloval jsem to podle návodu a v poho.Jen sem ten SDBus a ještě cosi nezálohoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    4

    Dobrý den. Mám hp IPAQ rx5730, nainstaloval jsem ovladač na SDHC hartu, používam 4 gb Kingston, vše funguje v pohodě, jen po vypnutí a zapnutí PDA zařízení kartu nevidí. Musím přístroj resetovat a vše je OK. Nevíte prosím někdo jak tento problém odstranit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jdusejovsky
    Dobrý den. Mám hp IPAQ rx5730, nainstaloval jsem ovladač na SDHC hartu, používam 4 gb Kingston, vše funguje v pohodě, jen po vypnutí a zapnutí PDA zařízení kartu nevidí. Musím přístroj resetovat a vše je OK. Nevíte prosím někdo jak tento problém odstranit?
    Zkus fórum pro HP. Máš asi problém s verzi ovladačů pro svoje PDA. S tím ti tady si ani nikdo neporadí. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Daweus
    jak je to s tou sdhc 16gb?potřebuje se na to nějaká speciální romka nebo to jde jen tak?


    16gb karta my šlape perfektne chce to len kvalitnú romku.

    ROM 5.2.1948 (Build 18548.0.7.0) Last Modified 18-01-2008 od alcoholera

    Nutná úprava registrov, podrobnejšie informácie na adrese:

    http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?t=75

    V tejto ROMKE mi funguje v postate všetko okrem zálohovacieho programu Sprite Backup aspoň zatial.

    Apropo nechápem načo sa stále zakladajú nové topici 4GB 8GB 16GB nestačil by jeden s názvom SDHC dilema?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ano, pokud by to moderátor přejmenoval, ale k tomu nedošlo. Ty si to zase vtipně napsal do topicku 4Gb. Jinými slovy zase se bude psát zároveň ve 2 topickách. Ať žije CHAOS!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Když se mi karta nezobrazi hned po startu(nebo vložení),bud chvíli pockam,nebo znovu vyndam,vlozim a slape.Ovladace se daj zalohovat (nebo prepisovat)pouze Total Commanderem,nebo jinym zpravcem.Pruzkumník je nevidi,nebo zahlasi,ze to nejde.Jsou to systémové soubory .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Na tu kartu co mam je zatím spoleh. Najela vždy. Celkem dobrou pomůckou je Resco Exploder plungin na today se skinem smart. Nezabere moc místa. Je přesně vidět, kdy najede karta.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. 16gb sdhc dilema
    Od Falty_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 10-03-2008, 14:50
  2. dilema pri flashovani rom
    Od robebtino v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 05:31
  3. Dilema - Acer n35
    Od RomanP_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 14-04-2005, 15:05
  4. Dilema
    Od dIs v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-04-2004, 12:10