Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: activesync

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    nejde mi spojit se z loox 560 s activesync 4.x. v pc, stalo se to až reinstalace pc a v looxu mám jiný BT manager, nic víc nestandardního se nedělo.. prosím o radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Lepe a mene neuroticky formulujte otazku - nejde tedy jen pripojeni pres BT? Pres USB ano? Co jste zkousel udelat? Jake BT manazery mate? Dokazete zarizeni sparovat? A hlavne sam hledejte - tady na ce4you je nepreberne mnozstvi pripevku o AS - jen za posledni tyden jsem jich ja napsal minimalne 5.
    Je od vas troufale od pocatku predpokladat, ze mate unikatni problem, ktery nikdo jiny neresil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    ano, jde o to, že nevidím přes usb. spárovat to nejde, AS hledá a pak sdělí, že nemůže spojit... před cca týdnem to šlo. v prodejně mi nainstalovali jiný bt manager, protože původní nepracoval s hw klávesnicí od HP. příspěvky v diskuzi procházím, rád. BT manager, nevím jaký mám, jsem laik, ale je tam www.aximesite.com Minulý týden se mi reinstaloval PC, po těchto dvou událostech nastala tato chyba. Děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Takze nemate vubec partnership pres USB? BT je zatim jen podruzna zalezitost ne?
    https://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/26778

    Tady mate napsano, co musite udelat, zkontrolovat a pripadne jake logy poslat, kdyz by zadna ze zminovanych rad nezabrala, coz nepredpokladam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    děkuji mockrát, dle vašich pokynů jsem odhalil problém v antiviru nod,eset, který bránil komunikaci activesync. vážím si pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 14:43
  2. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 23:24
  3. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 17:27