Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: M700 a jiný operační systém než WM5/6

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Odlehcene k veci: Ja jsem si po prohlidce ETENa upravil stupnovani slova smejdsky, ktere vychazi z mych zkusenosti s ruznymi zarizenimi:
    1. Stupen - smejdsky shit
    2. stupen - Nokia se Symbianem
    3. Stupen - ETEN
    Zcela mimo kategorie v dobrem i zlem je jen iPhone

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    31

    ahoj,
    s m700 take ponekud zapolim:-( ve starem dobrem mda III s WM6 delam soft reset tak jednou za tyden, hard reset asi pred ctvrt rokem, pri flashovani... Takze souhlasim tady s par lidmi, ze WM nejsou obecne vubec zle, je tu jen trochu problem s romkou etenu:-( po zouskach(patek) se podivam na nejake alternativy a pak se podelim o dojmy, nechci verit tomu, ze by byl HW glofiishe nerozchoditelny
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Taky jsem s tím zápolil,ale všechno se dá pěkně vyladit.M700 mi šlape jak má soft reset tak max 1x za 2 týdny ani to možná ne.Telefonování na jedničku.Takže komu se nelení tomu se pracuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od MaNi
    Taky jsem s tím zápolil,ale všechno se dá pěkně vyladit.M700 mi šlape jak má soft reset tak max 1x za 2 týdny ani to možná ne.Telefonování na jedničku.Takže komu se nelení tomu se pracuje
    A mohu se zeptat na aktuální nastavení? Já už jsem spoustu "původně nainstalovaných a nepoužívaných" programů vyházel, používám jen omezenou množinu programů, ale stejně za dva tři dny se M700 plazí takovým způsobem - přijde mi SMS, potvrdím zobrazení, chvíli se nic neděje, potvrdím znovu, za chvíli se mi zobrazí, prostě reakční doba klidně i 4 vteřiny od stisku tlačítka.

    Díky Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    31

    Tak to rád slyším) taky se připojuji k prosbě o radu, s jakou konfiguraci bezis-programy, verze rom... dik:-)

    Citace Původně odesláno od MaNi
    Taky jsem s tím zápolil,ale všechno se dá pěkně vyladit.M700 mi šlape jak má soft reset tak max 1x za 2 týdny ani to možná ne.Telefonování na jedničku.Takže komu se nelení tomu se pracuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Mám nainstalovaný:
    WM05 WWE 052 0354
    ETEN 2007_0206_AUDIO_PATCH
    eten satellite data updater 1.0
    SPB plus 4
    pocket weather
    pocket breeze
    spb backup
    phonealarm
    idos
    TomTom
    Richesse GPS
    resco explorer
    resco viewer pro
    agile messenger
    nemám naistalovanou lokalizaci


    Storage
    70.24MB
    26.58MB
    43.67MB

    Program
    47.52MB
    18.31MB
    29.21MB

    microSD SanDisk 2GB

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    13

    Aha - takže to znamená downgrade na WM5 :-(( Já z těch hard resetů asi nevybřednu.

    Díky za popis nastavení
    Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    nainstaluj si tuto ROM je už vyladěná ale neoficiální.Je to WM06 naistaluješ a už nemusíš nic dlouze upravovat

    http://smartmania.mobilmania.cz/foru...pic.php?t=5740
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od MaNi
    nainstaluj si tuto ROM je už vyladěná ale neoficiální.Je to WM06 naistaluješ a už nemusíš nic dlouze upravovat

    http://smartmania.mobilmania.cz/foru...pic.php?t=5740
    Ok, zkusím. Díky moc za tip
    Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Český operační systém hloupých telefonů
    Od Lukáš Košík v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 21:53
  2. Jak upgradovat operační systém Pocket PC zařízení?
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 00:31
  3. jde na p525 jiný operační systém?
    Od ronron3_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 20:58
  4. iPAQ 3850 - operační systém
    Od Zbynak1_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 09:44
  5. Operační systém
    Od XBC v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 10:47