Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Zdravím
    - a přidávám se do komunity TyTNů
    Mám dotaz ohledně flashování samotného rádia do TyTNu II.
    Vlastní ROMku mám bez problému přehranou (i opakovaně, z původní od O2) – nyní na „Dutty's No.6 Rom“.

    PROBLÉM - zkouším updatovat verzi rádia z 1.27.12.11 na vyšší 1.27.12.17. a nebo na ...30.
    (ROMka dle autora má s uvedenými verzemi radia pracovat.)

    Zatím se mi flash radia vůbec nedaří – zvláštnost jeho průběhu přes USB (nikoli z karty!) je,
    že dojede vždy AŽ NA 95% a tam to zastaví a konec = error a odchod.
    Naštěstí z toho TyTna II vždy nějak, sic komplikovaně, dostanu.

    Před flashem postupuji stejně jako při přehrávání ROMky tj. použil jsem „HTC Kaiser Hard-SPL v1 - CID Unlock“ utilitu.
    Při kontrole přes MTTY - utilita vypíše, že má SuperCID.

    Předpokládám, že tento popsaný a stručný postup je správný.
    Poradí někdo, kde by mohl být zádrhel?
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    mě to dělá to samé
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Musí se nahrát celá ROMka s novým radiem.Extrahovat z ROM ony 3 soubory,odstranit starý radio soubor a vložit nový a přehrát celou ROMku.Jenom přehráním radia se staré novým v ROMce nenahradí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    Ten clovicek ale pise, ze to flashuje a ne, ze prehrava primo soubory. U me flash samotneho radia vzdy probehnul bez problemu. Vcera jsem tam nahral nove radio 1.27.12.32 a vse jede v pohode. Zkuste si ho stahnout, dole je odkaz na xda, je tam odkaz na stazeni samotneho radia, me to probehlo bez sebemensiho problemu a je to funkcni.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349528&page=2
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    peto01_ce4you
    Guest

    a čo vlastne znamena to radio?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    GSM, 3G, BT, WIFI
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    ted jeste ,jestli to ma smysl,jake jsou zmeny?Ne vzdy to musi byt krok kupredu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Nějaké podstatné změny jsem nezpozoroval.
    Jediné co je jisté, že krok zpět to není - ke zhoršení nedošlo .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    do české rom to nelze dostat vždy to skončí na 95%
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    to bych netvrdil, mám českou ROM a dostal jsem tam bez problémů každé rádio určené pro Kaisera
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    muže někdo popsat jak to tam nahrát vždy to končí na 95 a pak tam musím nahrát zpět anglickou
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Nic na tom není a nic se speciálně nedělá oproti nahrávání jiných ROM.
    Jediné co mě napadá je, že se nejdříve musí nahrát HardSPL, ale to kdyby jste neměli, tak Vás to snad ani nepustí tak daleko jako je 95%.
    Nikdy jsem také neměl problém s nahráváním jakékoliv (radio)ROM. Jen snad, že při nahráváni konkrétně této radioROM se to na chvilku na 95% zastaví. Tak asi na 20 sekund, ale pak vše doběhne OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    mě to dojede na 95 a asi po 5minutach to hodi eror
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    A HardSPL máš v zařízení nahrané?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Presne tak,do ceske rom lze bez problemu dostat jakekoliv radio.Ja jsem do ceske rom nahral nyni posledni verzi radia 1.27.12.32.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2016
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 04:28
  2. HTC Hermes (TyTN) - problémy při flashování
    Od peter.nr_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 25-05-2010, 04:23
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  4. IGO8 na HTC TyTN II (Kaiser)
    Od bomber666 v sekci iGO
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 07:36
  5. Tom Tom na SDHC (HTC Kaiser Tytn II)
    Od kimi32 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-10-2007, 12:15