Před 2ma měsíci jsem si koulpil MIO701. Hned po koupi jsem přehrál českou R64 verzi na LFR95 z 2.9.07. Nejdříve jsem byl nadšený a nahrál jsem do MIA hromadu programů než jsem zjistil jeden v dnešní době již vělký problém. Ten problém je vypadávání sítě. Používám VODAFONE, nastavení jsem zkoušel automatické hledání sítě i manuální výběr. Síť mi pravidelně vypadává a už ji nenajde, pomůže až softreset. Ještě upozorňuji,že jsem z Brna,takže se sítí by neměl být problém. Nejdříve jsem myslel,že je to nějakým programem. První podezřelý byl MobileShell. Odinstalace a později hard reset a tenhle program to není. Postupně jsem se zbavoval programů a nakonec nezjistil, který to dělá. Potom jsem se rozhodnul, že přeintaluji rom, takže teď mám ve stroji OKI24Basic romku a zjistil jsem, že mi to dělá zase. Přístroj se tváří, že je připojený k síti, chci si zavolat a najednou síť spadne a ukazatel zobrazuje nepřipojení k síti. Přestávám MIU věřit. Na diskuzích o romkách jsem četl, že problémy se signálem jsou jen s LFR95 romkou, ale s OKIho romkou by být problém být neměl. Neporadil by někdo?