Tak mi asi umřelo hxkoZačalo to tím, že když jsem kliknul na display, tak se nic nestalo, klikl jsem podruhý, a bylo to... No a je to čím dál tím horší, teď to klikne tak jednou z 5ti..
Někdy to nekliklo vubec, tak jesm zatlačil dlaní na display a zahábal sním, kvuli smítku a pak to zase chvíli šlo... Jak se to zhoršovalo, tak jsem sundal folii, myslel jsem že to bude tím (měl jsem ji tam dva roky a furt držela - Brando) No bez folie to šlo pár dnů skvěle, ale moc jsem sním nemanipuloval, protože je bez folie a nechtěl jsem si poškrábat display... No a teď nereaguje skoro vubec... Myslel jsem že je nějak skříplej, nebo smítko, tak jsem PDA rozebral (myslím že docela precizně, už jsem ho asi před rokem roebraný měl) no a když sem sundal kryty a PDA zkusil bez nic aby tam nemohlo být žádné smítko tak to dělá pořád... Sice míň, aspoň na něco kliknu, to s krytem skoro vubec, ale pořád to vynechává...
Nevíte někdo čím by to mohlo být? Něco vyčistit? Nebo tak něco? Nechce se mi zrovna kupovat nový display... Děkuju, za každou pomoc...
PS: romkou to není, tu jsem přehrál asi 4x... Každou jinou..