Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: TyTN II - česká lokalizace

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Kdyz jsem vytahl pred casem noveho kaisera z krabice a poprve ho zapnul, objevilo se okynko, kde jsem si mohl vybrat jestli chci instalovat v cestine nebo v anglictine. Ted jsem byl nucen udelat hard reset a tato hlaska se uz neobjevi a windows se zacinaji automaticky instalovat v anglictine. Zkousel jsem vytahnout kartu, baterku, simku, nekolikrat jsem hardreset zopakoval a cestina porad nikde. Mam ji nahranou na pribalenem cd, ale docetl jsem se tady na foru, ze ta doinstalovavana cestina kaisera zbytecne zpomaluje. Poradite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Odpovim si sam. Vyresil jsem situaci prechodem na rom 1.83.462.0 CSY.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Tak prece jen jeste neco. ROM je suprovni, ceska, potreboval bych ale jeste pocestit klavesnici. Ta puvodni nema hacky a carky. Jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Zakoupit bud resco keyboard nebo sunnysoft keyboard.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    staci v nastaveni klavesnice zvolit polozku male pismo,potom budes mit v horni liste hacky ,taky jsem chvilku patral
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od iron side
    staci v nastaveni klavesnice zvolit polozku male pismo,potom budes mit v horni liste hacky ,taky jsem chvilku patral
    Tak to je teda luxusni finta. :yes: Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    323

    a já blbec kupoval klávesnici u SS(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Mám v Kaiseru od T-Mobile původní 1.56.113.4 ROM. Pokud bych chtěl něco novějšího, ale ČESKÉHO, co by mne ale neuvrhlo do nějakých problémů s lokalizacemi a pod., co doporučíte ? ROM 1.83.462.0 CSY ? Kde ji seženu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Dandak
    Mám v Kaiseru od T-Mobile původní 1.56.113.4 ROM. Pokud bych chtěl něco novějšího, ale ČESKÉHO, co by mne ale neuvrhlo do nějakých problémů s lokalizacemi a pod., co doporučíte ? ROM 1.83.462.0 CSY ? Kde ji seženu ?
    ROM 1.56.113.4 by měla být poslední česká officiální od T-mobile, sice se dá od nich stáhnout nová rom, ale je jen v Aj. 1.83.462.0 je officiální HTC ROM, je fakt skvělá, najdeš ji v diskuzi o ROM pro TyTN II ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Takže ta 1.83.462.0 je anglická ? A dá se Kaiser lokalizovat následně do češtiny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kup si SS InterWrite a budeš mít češtinu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LG KS20 - Česká lokalizace
    Od Esc2005 v sekci KS20
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2009, 15:30
  2. česká lokalizace
    Od petrcerven v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 14:22
  3. Česká lokalizace
    Od finn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 13:55
  4. česká lokalizace na WM2003SE ?
    Od chapi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 08:13