Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678
Zobrazené výsledky: 106 až 116 z 116

Téma: HTC Universal (Qtek 9000) - 128MB RAM!

  1. #106
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Cislo vyreseno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Tak upgrade už zase jede po problémech s dodavatelem čipů a nějakých mých osobních a pracovních problémech už zase jedeme na plné obrátky, takže se zase můžete ozývat. Jen na jiný telefon a to na 773506991. S pozdravem Petr Helekal
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Tady trochu OT, ale přesto :-).
    Už si zkoušel Looxe N560 viz tady http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=29619
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    LOOXe jsem už zkoušel a upgrade proběhl dobře, tdy samotný upgrade žádné problémy nedělal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    1

    ahoj chce by som sa opytat na qtek 9000. som vlastnikom ale mam malu neterku a tak mi vymazala vsetky data neviem akos a jej to podarilo a teraz ako zaopnem qtek 9000 tak sa mi zapne vipise mi windovs mobile a ostane tak uz sa dalej ani nepohen nevim si s tym rady uz som ho aj pripajal na pc daval som doneho cvseliake programy co som stiahol ale stal enic ked niekto vie co s tym robit tak vopred dakujem az radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Poridil jsem si uniho a ted vaham zda upgradovat ci se uz vyplati vzit neco jineho. Ram mu vylozene chybi. Kazdou chvili mi neco nadava.
    Jak jsou prakticke zkusenosti po upgradu? Nejvic me vadi, ze skoro nezvlada prehravani neupravenych DivX s titulky. Holt jsem namlsanej z N50 premium (vic ram a wm2003se) ktera to zvladala.

    Jinak Uni se mi celkem libi. Velikost a hmotnost mu jsem schopnej odpustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    S těma filmama je to pech.Používám TCMP 1.3. Pokud má video přes 450kbs ,tak se kouše.Možná to dělá zvuk ,ale to je vlastně jedno-výsledek mizerný.
    Když prostě nejde,nutno ho protáhnout programem PDE "tak i tak".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    74

    Víte o někom, kdo upgrady ještě dělá? Shakal už nemá web.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nedělal to náhodou taky htcjirka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    74

    htcjirka to nikdy nedělal, ale Shakel to dělá stále, 1500 za komplet, už si s ním mailuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Dávat v dnešní době 1500,- za upgrade unika na 128mb je blbost,to už bych koupil něco jinýho.
    Prodával jsem jednoho Unika se 128Mb za 1700,-
    Jo a se Shakalem mám svoje zkušenosti takže díky ale touhle cestou bych se fakt nedoporučoval vydávat!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678

Podobná témata

  1. Win XP na Qtek 9000 - HTC Universal!
    Od sirandrew v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 20:32
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 21:44
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02