Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 116

Téma: HTC Universal (Qtek 9000) - 128MB RAM!

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1

    Tak jsem se dnes taky odhodlal a odeslal svoje (pro mne nové) PDA Petru Helekalovi na upgrade paměti.
    Teď již jen budu netrpělivě očekávat jeho návrat, abych vše otestoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    21

    Nevím, jestli je to možné. Chci se ale zeptat za hodně velikou obec uživatelů Hx4700. Šlo by rozšířit paměť?Zatím se to řeší odesláním do USA.Věřím, že většina uživatetelů tohoto PDA by objednala tuto úpravu, pokud by byla bez rizika ohrožení zániku PDA.Děkuji za každou odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    80

    4Ferry: Mrkni na http://shakalupgrade.wtglk.cz/ a kontaktuj Shakala mohl by ti pomoci
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    MĚ UŽ KONTAKTOVAL ALE BEZ INFORMACÍ NECHCI RISKOVAT, DOKUD JSEM RISKOVAL JENOM SVOJE ZAŘÍZENÍ TAK PROČ NE ALE CIZÍ ZAŘÍZENÍ BEZ INFORMACÍ NECHCI ZNIČIT, takže potřebuju získat nějaké info o tom upgradu a pak by jsme to mohli začít dělat tady, ale nechci do toho jít úplně naslepo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    petusko2222
    Guest

    Zdravím all. Tak už mám aj ja konečne doma Uniho so 128 MB RAM. A musím povedať, že je to obrovský rozdiel oproti klasike. Mám dostatok RAMky na čokoľvek, dokonca aj na takých žrútov ako opera, netfront, active sync, TCPMP, skype, kalendár, správy atď... Aj keď bežia tieto programy súčasne, čo sa síce zatiaľ nestalo často ale je super vedieť že netreba sledovať RAMku a zatvárať programy. No a mám najnovšiu WM 6.1 ROM 7.7 od ranju. Je to proste krása. Systém je strašne rýchly, stabilný a obsahuje už v základe kopec užitočných vecí. Používam aj xcpu scalar na pretaktovanie CPU, ale na "starom" Unim mi to padalo. Tu je to stabilné, celý deň používania šlape bez najmenšieho zaváhania na 630 MHz. Čo sa famózne hodí na prehratie VGA videa bez jediného seknutia. Takže kto ešte stále váha nad upgradom na 128 MB RAM od SHAKALa, nemá nad čím váhať. Je to v podstate za pár korún úplne nové zariadenie. Ja vnímam túto zmenu dosť zásadne, čo je síce dosť subjektívne ale určite sa to oplatí viac ako dať niekoľko tisíc korún za nové PPC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    petusko2222
    Guest

    prečo mi to sakra nechce zobrať tie screenshoty, keď sú v RAR archíve, damn!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    petusko2222
    Guest

    No tak sa mi konečne podarilo uploadnuť tie screenshoty. Včera som to robil takým istým spôsobom, ale nedarilo sa mi to. No ale už som OT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ahoj Shakale,budes mit praci,prave jsem koupil 3kusy fungl novych Qtek 9000 ze skladu Eurotelu.
    Jak to hned pujde 2ks k tobe odesilam na upgrade
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    jakpak se Ti podařilo z Erortelu vymámit tři funglovky? To by mě teda zajímalo, když jsem měl Data Expres s legendárním modemem G-tran tak jsem nedostal ani ten slibovaný měsíc služeb zdarma co všude halasně vytrubovali do světa
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ty jsou od znameho,ktery dela u O2.Neni to klasickou cestou,ze bych prisel do kramu a chtel koupit Qtek 9000,to opravdu ne
    Ostatne jsem prekvapeny,ze jeste k dnesnimu datu se nekde neco takoveho valelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Co si budeme nalhávat,náklady na běžný vývoj/výrobu a prodej jsou malé.Největší nárust prodejní ceny je na konci "potravního řetězce" :-( A že se někde objeví nepoužité MDA mě nepřekvapuje.Jistě jich bude plno,jen se jim je nechchtělo dosud pustit tzv. pod cenou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Tak po velmi dlouhé době opět dobré zprávy, jelikož původní dodavatel čipů se odmlčel ( asi nadobro) hledal jsem alternativního dodavatele čipů a povedlo se. Podařilo se mi jej sehnat a již mám doma další várku čipů takže jestli má někdo zájem o upgrade, může se ozvat a můžeme to zase provést. Ještě bych se chtěl omluvit za to dlouhé čekání, způsobené hledáním nového dodavatele a marným doufáním že původní dodavatel se vzpamatuje a začne komunikovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak to vypadá s upgrady ? rad bych se poinformoval ... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    nemate nekdo prosim telefonni cislo na shakala alias Petra Helekala? Prohodili se mu omylem pda pri odesilani tak ho potrebuji co nejrychleji kontaktovat nez muj qtek skonci v propadlisti dejin. Prosim pres sz at zbytecne nelita po netu. Dekuju a budu dluznikem Karel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Win XP na Qtek 9000 - HTC Universal!
    Od sirandrew v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 19:32
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 20:44
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02