Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: HTC Wings (s730) - rady, tipy, problemy

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Takze, mame toto zarizeni uz druhy den v prodeji, tak at ma vlastni diskuzi.

    Pro aplikacni odemknuti (par notoricky znamych registry tweeku) zde kolujici regeditTSG.exe nezafunguje, protoze je podepsan cerifikatem, jenz ROM Wingse neobsahuje. Proto jsem to trochu obesel. Podepsal jsem to jinym certifikatem, cert.cab, ale ten je nutne nainstalovat jako prvni (potvrdit security dotaz). Pak lze bez potizi pouzit prilozeny regeditTSG.exe.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak do bootloaderu se ta dostat jako obvykle:
    - vypnuty telefon
    - pripojene USB
    - podrzet camera button

    Podle toho co vratil "info 2" command to vypada, ze to ma defaultne SuperCID:
    Kód:
    Cmd>info 2
    Card inserted
    Cmd5 CMD_TIMEOUT
    SD 2.0 HC card
    SD Init OK
    Card inserted
    Cmd5 CMD_TIMEOUT
    SD 2.0 HC card
    SD Init OK
    Card inserted
    Cmd5 CMD_TIMEOUT
    SD 2.0 HC card
    SD Init OK
    HTCSHTC__001‰øð'HTCE
    Cmd>
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To asi ma,
    nahral jsem certifikat a hledal info na odemceni a nemohl najit, takze neodemykal. Jiz si to nepamatuji. Mam ho sice uz druhy den, ale neni cas testovat. Zatim vsechny instalace OK.
    Zatim pouze mohu potvrdit, ze na rozdil od Mteora je na nem TomTom6 funkcni (nemam ale GPS modu). U Mteora jsem nezvladl zadavat adresy, pomala klavesnice. Na novem to ale slapalo.
    Inlux messenger (nahrada za Prelude) se nepripoji :'-(
    CeleTask funguje, zatim nezlobi ani mapovani klaves. U Mteora jsem mel 15x a obsas se stacilo klavesy jen dotknout a uz se spustil.
    Zatim jsem nasitaloval to nejdulezitejsi, bezi don;t reminder,
    celkova pamet 43,59MB, volna pamet pri internet sharing (prave pres nej pisu) je JENOM 7,36MB. Bezi InternetSharing, totalcommander a CeleTask.
    Jinam zatim spokojenost. Je velky akorat, na klavesnici si rychle zvykam, drzi se dobre, displey vypada obrovsky.
    Bojim se mechanicke odolnosti, zatim spokojenost. Dle meho je o neco tuzsi nez S710 (nemel jsem, ale koukal a bal se toho vysouvani, tady se tolik nebojim).
    Qwerty jsem jeste nepozil. Mam oficialni CZ prodej, pdf CZ manual je na CD, klavesnice nastesti QWERTY a ne QWERZ. Frantici maji u S710 ten svuj hroznej asi AZERT.
    Vcera v noci a jeste dnes rano jsem testnul UMTS a HSD... a zdalo se stabilnejsi nez u XDAflasleho Mteora. Ted mam bohuzel jiz jen TMO (O2 neuspesne jiz dlouho reklamaji) a pred EDGE pozoruji velke zpomaleni. Spojeni je ale stabilni.
    No, zbytek budu vedet pozdeji. Po par hodinach minimalniho pouzivani spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ty registry tweaky pro odemceni security jsou napr. tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Zdravim vas
    prave som sa stal čerstvým majitelom HTC wings, a mám takýto problém nedarí sa pripojiť respektíve sparovat gps modul nokia ld-3w, v zarideni ho vydim, ale je tam otáznik a GPSko neblika pripojenie bluetooth , veľmi súrne to potrebujem rozbehat nakoľko som to to zaridenie kupoval aj na GPS takže by som bol veľmi rád keby mi niekto poradil, za každú radu budem veľmi vďačný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nazdarek, takze dalsi den mam pro Vas pokracovani:
    Nejdrive bych upozornil, ze sjem ten TOMTOM6 neparoval s GPS. Nemam. Pouze jsem to bral jako planovac a ne navigaci. Na Mteoru to bylo neovladatelne.
    Z Wingse jsem bez problemu udelal BT EDGE MODEM. Je pravda, ze jsem to u Mteora po prefleshovani s aplikaci internet sharing nezkousel.
    Wings umi v menu vypnout a zapnout nabijeni pri pripojeni USB. Vyborne a funguje.
    Dodavany Office naprosto zklamal. Nenacetl muj primitivni xls vytvoreny v PTabu.
    Co jsem naistaloval AutomaticKeylock a mam nastaveno devicelock po hodine, muzim po kazdem odemknuti davat kod. Jeste nebyl cas laborovat.
    Jak jsem jiz psal ICQ klient INLUX MESSENGER se nedokaze pripojit.
    Ale zatim jsem cim dal tim spokojenejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak dalsi info:
    Ty Office jsem opravil tim upgradem, co je u Mrkvo$oftu.
    Zkousel jsem nejak zablokovat GPRS. Nastavil jsem spatne nastaveny. tim jsem se nepripojil a pokud nenajdu WIFI, net nebezi. Ale nevim, jak vybrat aktivni. Pro spojeni bere posledni. ALE TIMTO POSTUPEM VYPNETE GPRS.
    Ma perfektne zpracovane menu pro nastavovani. Oproti Mteoru s WM5 nadhera.
    Ten Inlux Messenger na ICQ bezi, ale pod novim uctem. Chce zaplatit, nevim kde. Ale az i ten rozbehnu, budu 100% spokojen. Ted mam plno ICQ klientu v telefonu, ale namam jak vyzkoset. GPRS roaming je drahy.
    Zamek automatickeylocku jsem opravil. Pokud jsme misto keylock dal devicelock, tak nemam problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    10

    Ahoj ahoj,

    tak jsem od včerejška taky majitelem Wingsu a jsem prozatím spokojený. Mám i ASUS A636N a Smartphone mě příjemně překvapil :yes:

    Jen se musím trošku zorientovat, jaký soft můžu a jaký ne
    Moc díky za tipy, co jsou tu výše ^^ (zvláště za zámek kláves)

    Mimochodem, nevíte jak je to s GPS? Procesor, co je obsažený by podle specifikací GPS měl mít, na některých diskuzích se to potvrdilo (jen možná je odpojená anténa) Při zkusmém pokusu včera večer s GPS Test mi to našlo GPSku na COM4 (s baudem 9600) a v bytě jsem našel 3 satelity ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    3

    Zdarec, to znamena ze lze pouzit sw pro navigaci ?

    Citace Původně odesláno od Georgo10
    Ahoj ahoj,

    tak jsem od včerejška taky majitelem Wingsu a jsem prozatím spokojený. Mám i ASUS A636N a Smartphone mě příjemně překvapil :yes:

    Jen se musím trošku zorientovat, jaký soft můžu a jaký ne
    Moc díky za tipy, co jsou tu výše ^^ (zvláště za zámek kláves)

    Mimochodem, nevíte jak je to s GPS? Procesor, co je obsažený by podle specifikací GPS měl mít, na některých diskuzích se to potvrdilo (jen možná je odpojená anténa) Při zkusmém pokusu včera večer s GPS Test mi to našlo GPSku na COM4 (s baudem 9600) a v bytě jsem našel 3 satelity ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No já tomu moc nevěřím... Myslím,že chip GPS tam je,ale není anténa....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    3

    Tohle jsem ted nasel, https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=11413 vyberte Specs a je tam i s730. Tak uz fakt nevim, jak to teda je.. K tomu jeste z diskusi:

    My source tells me that the s730 is using the Qualcomm MSM7200 chipset so there is a GPS onboard. There is also an antenna on that GPS. However, it is not something that HTC is supporting. That means that there is no software to 'enhance' the connection or useability of that GPS. But it is there and can be used.

    That's as official an answer as you're going to get.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Takže teď jsem vyzkoušel vnitřní GPS. Aplikace "GPS Test" opravdu najde vnitřní GPS chip na COM4,ale signál je mizerný nebo žádný. Tudíž podle mně opravdu chybí anténa a nebo není zapojena.
    Škoda...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak Ateksoft CoolCamera nefunguje. Zkousel jsem i WebCamera+ 2.0, tam funguje jen zarizeni camera, ne camera+, navic je obraz obracene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    2

    jak vypnout zvuk fotaku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pokud myslis tu standardni aplikaci Camera co tam je, tak stisknes Menu ( levy soft key), pravy se zmeni na Settings. Stisknes to pravy soft key, das sipku do prava a tam uz to uvidis .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 450
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 10:51
  2. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:38
  3. HTC Wings (s730) - prvni dojmy
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-12-2007, 21:34