Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: jak nainstalovat na H5550 WM5?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    Ahoj, sem celkem novy uzivatel tohoto zarizeni, koupil sem ho od jednoho znamyho, ktery rikal ze si tam mam nahrat WM5... jenze jeste nemam moc zkusenosti s Pocket PC tak nevim jak na to, poradite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Nejdříve musíš sehnat WM5 ROMku. A pak ji flashnout, určitě tu na foru někde bude návod jak na to stačí používat HLEDÁNÍ
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ony jsou WM 5 na H5550? Ofic.100% nejsou a o neof.jsem take nikde necetl.
    To ovsem nevylucuje moznost, ze je neni mozno nekde vygooglit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ony jsou WM 5 na H5550? Ofic.100% nejsou a o neof.jsem take nikde necetl.
    To ovsem nevylucuje moznost, ze je neni mozno nekde vygooglit.
    Hmm, já tuhle cihlu mám a nenašel jsem na to ani SEčka, natož WM5... ikdyž nevim, jak moc pečlivě jsem hledal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Tak to ti asi prodejce kecal, opravdu WM5 na ipaq 5550 neni!
    Mužeš kuknout na stránky Hp

    I když je to škoda vzhledem k tomu že je to super stroj a má na to i dost RAM paměti na WM5 (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    a neni na to aspon nakej update? nebo neco co by tomu pomohlo? pride mi ze tenhle OS je dost divnej, teda aspon podle chovani to tak zatim vypada, jinak stroj to neni vubed spatnej az na ten OS..
    jak koukam na ty stranky HP tak tam je odkaz na koupeni update na WM5 ale neni funkcni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Co je konkretně na WM2003 divného? Ja je rád používám, až na manažera bezdrátových připojení :no: V tom je velké mínus, jinak naprosto OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    mno, naprosto KO na nich je to, že tam nejde nativně otáčet display... dotpocket sem na tom rozchodil, ale zase dělat pokaždý softreset... :/ SEčka to už uměli, ale ty na to taky nejsou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to Cabllos
    Nevím, co je na 2003 divného? Pokud ti to dělá nějaký problém, tak udělej HR a čistou instalaci. Samozřejmostí neinstalovat každou pitominu, kterou najdeš na netu - to se pak není co divit, že zařízení nějak moc nefungují. :?

    Pokud je na webu HP nějaký update pro WM5, tak to rozhodně není pro tento model. HP vydal WM pouze pro hx4700 a pro řadu hx 21xx, 24xx, 27xx.

    PDA není PC, kde si koupíš železo a pak se rozhodneš, zda nainstaluješ nějaké Windows (Vista, XP, 2000, 98...) nebo třeba nějakou z mnoha milionů distribucí linuxu. Na PDA si můžeš naflashovat pouze verzi ROM určenou a udělanou pro ten určený model.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    jaasne, chapu to, akorat nevim cim to je, ale nektery alpikace treba IE mi bezduvodne padaj a obcas se to cely zakousne... ale je to mozna tim ze to pda neni nejnovejsi.. ale koupil sem to za tak dobrou cenu, ze i na nahradni dili by to bylo levny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Si nainstaůuj Operu, obecně IE neni moc dobrej prohlížeč :no:
    Jinak doporučuju udělat HardReset (totální formát), aby si měl PDA čistá!
    Dělá se tak že držíš tlačítka Kalendáře a Tasku (ta šipka) a stylus píchneš do resetu a držíš cca 20 vteřin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    no ja sem to v podstate dostal po hard resetu, protoze pokud vim tak je to to samy jako kdyz se totalne vybyje i zalozni baterka, coz se taky stalo.... jinak operu sem tam nainstalova, ten IE byl priklad, u ty opery me akorat stve schanet nakej hack abych nemel jenom tech 30 dni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od Cabllos
    no ja sem to v podstate dostal po hard resetu, protoze pokud vim tak je to to samy jako kdyz se totalne vybyje i zalozni baterka, coz se taky stalo.... jinak operu sem tam nainstalova, ten IE byl priklad, u ty opery me akorat stve schanet nakej hack abych nemel jenom tech 30 dni...
    Ten se odstraňuje tak, že se to koupí ;-) </rejp> jinak... doporučuju nevybíjet až na doraz (hlavní aku), konkrétně tahle cihla se z toho velice špatně vzpamatovávala (ostatně to tu na fóru taky nejdeš...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    no ono sem to nevybijel dobrovolne, ja to koupil po tom co to asi rok lezelo v supliku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    Hey hosi skuste dakto dakde pozret ... musi byt nejaka cierna verzia WM5ky na toto PDA... to neni mozne aby to niekto nespravil nie ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. H5550 a wifi
    Od Raptor181_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 19:24
  2. hx4700 a h5550
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 16:25
  3. SIM v h5550
    Od Aifel_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-09-2006, 16:27
  4. Rozebrání h5550
    Od Scatman_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2006, 15:47