Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Ukládání dat na paměťovku při BT přenosu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Ahoj měl bych dotaz : Existuje nějaký program nebo nastavení jak donutit e-ten x500+ ukládat soubory při BT přenosu přímo na paměťovku a ne do romky ? Diky za info, ja nic nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    No myslim, ze na to zadny program nepotrebujes. Ja to nastavil nekde v BT nastaveni enbo behem prenosu.. Uz nevim kde presne. Ale normalne to tak mam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Nevim, jestli donutite Eten , ale skvely program, ktery umi ukladat soubory primo na SD a dalsi skvele veci s BT se jmenuje Bluezard.http://www.wm-soft.com/products/bluezard
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Super, ale chtelo by to plnou verzi. Nahodou nekdo nema link na torrent nebo se nekomu nechce to nekam uploadnout. To demo bude asi nejspis o nicem.Jinak diky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Na ce4you urcite nikdo takovy link nema. Za programy se plati!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    haha ) , no snad se nejaky hrisnik najde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    Proste pri prijimani souboru si to uloz na kartu a mas to.. zdany soft neresis
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Mno kdyby to slo tak to asi neresim, bohuzel mi tuto moznost pri prijmuti souboru nenabidne.Jenom to ukaze, ze neco stahuje, az se to stahne zepta se to jen jestli to chci ulozit a to je cely.Ovsem kam ulozit ,to se me uz nezepta. Tak proto to tu resim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    Tak mi to nedalo a nasel jsem ti to:
    Spravce komunikace (ikonka nejvic vpravo dole) -> Bluetooth nastaveni -> nastaveni -> zalozka FTP -> vyberes nsi cestu kam to chces ukladat, klidne i SDMMC.. a je to
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Mno v tomto nastaveni jsem uz byl taky a nastaveny tam mam SDMMC, ovsem ted jsem to zkousel a i pres toto nastaveni se mi to ulozi do romky do dokumentu : :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jeden problem zustava vzdy - i pri ukladani na SD kartu jsou sobory nejdrive ukladany do tempu v pameti zarizeni. Proto je potreba jiny nastroj pro BT prenos souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Mno a prave proto shanim ten vyse zminovany Bluezard v plne palbe . Tu slozku v nastaveni ftp u nastaveni win chapu jako slozku sdileni (shared folder) a ne jako slozku pro ukladani....Pac stejne ikdyz tam mam SDMMC , ulozi se to jen do hlavni pameti a nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    57

    taky tenhle problém s ukládáním dat na kartu při BT přenosu řeším - zatím neúspěšně ;-((
    Bluezard jsem sehnal ale na X500+ mi nechodí - nevidím zařízení.
    Nevíte někdo o jiném programu, který by pomohl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Hele ja ho dnes zkousel a zarizeni vidim, jen to potrebuju zejtra s kamosem otestovat, zatim prvni poznatek je ten ze semi do toho sere puvodni bt manager, takze ho nejspis bude potreba vykopnout, uvidime, pak napisu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    kdyztak jsem to kopnul na edisk, toz vyzkusajte a napiste poznatky, vic hlav , vic vi

    Je mi lito, ale jedna se o komercni aplikaci za 10 USD a tak jeji FULL verze (ani odkaz) neni na tomto webu zadouci. Admin
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Touch Pro - internet, ukladani na pametovku
    Od Gerchan v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2009, 22:04
  2. N30 nebere paměťovku, upgrade na wm2003SE
    Od Yurii_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 13:54
  3. MDA Vario.Ukladani souboru prijatych prez BT na Pametovku?
    Od xslide_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2006, 23:33
  4. Jakou paměťovku zvolit do Acera n50 Premium
    Od lampatoje_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-11-2006, 11:01
  5. Jak na Paměťovku
    Od jan.majka v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 22:29