Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Display MIO 701

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    Prosim vas nema niekto alebo nevie kde by som zohnal Displej na MIO 701?
    Velmi by mi pomohol.....dakujem ta radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mrkni SEM :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    diky moc idem KUKY na tu stranku....dufam že sa mi to podari lebo nemam stym skusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    kámo smola to je len dotykova folia na to MIO...display som tam nenašiel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    hele 20s na ebay.com http://cgi.ebay.com/NEW-FULL-LCD-FOR-O2-XDA-Atom-Atom-exec-Mio-A700-A701_W0QQitemZ350001854617QQihZ022QQcategoryZ41343 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem i s poštovným za 89 doláču
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    JJ máš pravdu, ale to tam snad včera ani nebylo. :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    ale bylo,potřebuju dotykovku tak to sleduji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od juratrilobit
    hele 20s na ebay.com http://cgi.ebay.com/NEW-FULL-LCD-FOR-O2-XDA-Atom-Atom-exec-Mio-A700-A701_W0QQitemZ350001854617QQihZ022QQcategoryZ41343 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem i s poštovným za 89 doláču
    ....kámo SORRY ale asi som bol ozaj slepý....hoci sa neviem hybať ani v tom E.Bay-i
    ....neni to nahodou dosť za Display?

    diky skusim KUKY
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jestli je ti 89 doláčů za display hodně, skoč do autorizovaného servisu a porovnej....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Display na MDA I vs. MDA III
    Od Kvark v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-12-2007, 11:51
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 16:40
  3. Display
    Od teslatom v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 19:01
  4. TT5 a VGA display
    Od sh0tek_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 09:53