Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: HTC TyTN II (Kaiser) - Skype a jeho provoz

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Panove, mel bych na Vas prosbu o radu...Snazim se do kaisera nainstalovat Skype, cela instalace probehne v poradku, ale kdyz ho chci spustit- zacne se otevirat, pak na chvili zastavi a nakonec napise "couldn´t start Skype" a pak "Some necessary files are missing". Preinstalovaval jsem to deset krat, nepomohl ani reset, vzdy kdz to startuji tak je vysledek stejny. Na Heraldovi jsem skypoval bez problemu. Mate s tim nekdo zkusenost?

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Skype jede bez problémů (tedy pokud beru jako bez problémů, že hovory jedou pouze přes hlasité repro) v poslední verzi: 2.2.0.37. Jakou ROM máš v zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Ano, souhlas, to je debilni! Skype neumi vyuzit telefonniho speakeru, ale jen toho hlasiteho vzadu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A jeste ten hlasity speaker u Kaisera je treba proti Artemisu "sumitko a chrastitko" Ale jinak SKYPE beha paradne...
    dan: Stahnete a nainstalujte jonou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Moment,to jako opravdu Skype pobezi jen vzadu na hlasitem repraku??No dobre...prekousnu,ale jakou jinou verzi mam nahrat?Zkousel jsem aktualni a tu pred tim,ale vysledek stejny..Nemuzu uverit,ze z Heralda jsem skypoval permanentne a ted...

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    MAte opravdu pocket pc verzi a ne verzi pro smartphone?
    Zkusil jste SKYPE instalovat do MAin memory (ne na storage card)
    Ad vystup - teksoftco ma krasnou utilitku blue music, ktera dokaze presmerovat vystup na BT HF (handsfree profil, ne A2DP). S Kaiserem jsem ji ale nezkousel. http://www.teksoftbluemusic.com/inde...on=screenshots
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Byla to verze pro PPC, ale mel jste pravdu. Automaticky jsem to instaloval na pametovku a tam byl (nevim proc) problem...ted si vzpominam- Herald to instaloval do pristroje automaticky bez toho aby se me zeptal kam to chci nahodit. Takze uz to konecne slape (dekuji moc za radu), musim uz jen testnout ten zvukovy vystup, s kterym nejsem vubec, ale vubec spokojen...!

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Tak jsem se s tim trochu pohral a konecne vse funguje jak ma, zadny hlasity reproduktor, proste normalni Skype volani pres wifi ci 3G jako z telefonu...Rozdil oproti Heraldovi je ze se Kaiser ani po pulhodinovem rozhovoru vubec nezahreje (coz u K. byla dost vysoka teplota...)

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Vysvětli prosím "zadny hlasity reproduktor". S čím jsi si tam pohrál?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    tak to by mne taky zajimalo a myslim nejen mne , ja kvuli tomu hlasitemu repraku skype odinstaloval
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Panove, s nicim extremnim jsem neexperimentoval. Mam puvodni verzi ROMky (CZ, ktera se prodava u Sunnysoftu). Nainstaloval jsem nejnovejsi verzi Skype, to jsem prepsal starsi predposledni verzi a funguje to normalne. Velka zahada byla pro me, ze kdyz jsem mel nastavenou hlasitost na vibrace, tak to fungovalo jen na hlasitej reprak. Jakmile jsem dal normalni hlasitost, vse funguje jak ma, proste normalni hovor "na uchu". Snad nejsem proboha jedinej, kteremu to funguje normalne. Hned od zacatku, co jsem to nemohl nainstalovat jsem si rikal, ze to nemuze fungovat jenom nahlas...

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si stahnul posledni Skype, a stale pouze pres zadni speaker
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Asi budete jediny - mne funguje stale jen speaker
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Jak jsem psal, dej tam predposledni verzi...

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    Jaká je ta verze skype? Skype 2.2.0.20 Beta nebo Skype v2.2.0.37
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN II (Kaiser, Vario II) - Skype
    Od pavelikk v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 20:04
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2008, 11:59
  3. Skype a jeho podpora.
    Od Mibeus v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 13:28
  4. TyTN a Skype
    Od Hermes v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2007, 12:44