Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: HTC TyTN II (Kaiser) - Skype a jeho provoz

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Citace Původně odesláno od aeon101
    Jak jsem psal, dej tam predposledni verzi...

    Dan
    Můžeš ji někam upnout anebo dát odkaz ke stažení?
    Zatím se mi v žádné verzi Skype co jsem zkoušel nepodařilo uskutečnit "tichý" hovor ani na Trinity ani na Kaiserovi. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    no jsi asi kouzelnik me se to nepodarilo a to jsem si s tim ted hral dve hodiny a vyzkousel 4 ruzne verze, jestli muzes upni nekde obe verze nebo dej presne oznaceni verzi teda jestli to neni joke:O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Jsem momentalne na cestach a nemam sebou PC. Mam ale nainstalovany Skype 2.2.0.20 Beta. Tuto verzi jsem instaloval na nejnovejsi, ktera je na webu.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    Tak jsem to vyzkoušel a stále jde hlas do repra a ne do sluchátka. Podařilo se to někomu nebo to je nějaká vánoční prd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Tak udelal jsem schvalne jednu vec. Nainstaloval jsem si nejnovejsi Skype a vystup byl zase do zadniho speakeru. Pak jsem udelal znovu preinstal na predeslou Beta verzi a vse opet funguje jak ma..."na ucho". Nevim teda, jestli jsem fakt jedinej, ale me to slape...

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    ani tuk :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    Tak já udělal to samé jako ty a nic. Takže to jde fakt jenom tobě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    dostal jsem tip na program fring, je to freware a beha na tom Skype i icq a par dalsich veci co nepouzivam, ale co je hlavni je fungovani skype primo do ouska
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    Nee, fring jde taky do repraku dnes jsem ho vyzkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Programek znam, pouzival jsem ho jeste na SE Symbianu, ale na PPC ne. Vyzkousim jak se ujme..
    Chlapi ale to je fakt divne, nechapu proc Vam to nefunguje..(

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    a dal jsi si verzi primo pro Kaisera? Me to funguje ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    Mám na svém Kaiserovi nainstalovaný Skype a funguje mi naprosto bez problémů. To znamená hovor na ucho a nikdy jsem s ním ani žádný problém neměl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    a není to náhodou krmelec :-)), sorry, jsem neodolal
    2maculak: jasně že jsem dal verzi pro Kaisera, zkoušel jsem to se známím a šlo nám to oboum do repra. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    vicky_ce4you
    Guest

    Ide to pekne do sluchatka, zial len ked som pripojeny cez wifi, alebo usbckom ku kompu. Neviete niekto preco? Nastavenu a povolenu 3G siet mam samozrejme, internet explorer sa cez to v pohode pripoji aj zacne sam vytacat.

    Original Skype klient vytacanie ani nezacne (3g) funguje len cez wifi a fring to iste. Co je v terene obcas nemozme mat wifi v dosahu. Co s tym?

    Operator je t-mobile, napisal by mi niekto ako to ma u sk t-mobilu nastavene aby to slo aj cez 3g/grps? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    vicky_ce4you
    Guest

    [QUOTE="vicky"
    Original Skype klient vytacanie ani nezacne (3g) funguje len cez wifi a fring to iste. Co je v terene obcas nemozme mat wifi v dosahu. Co s tym?

    Operator je t-mobile, napisal by mi niekto ako to ma u sk t-mobilu nastavene aby to slo aj cez 3g/grps? Dik[/QUOTE]
    Uz mi to ide! Mal som zle zadefinovane internet spojenie (wap/wap namiesto internet). :-) (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN II (Kaiser, Vario II) - Skype
    Od pavelikk v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 20:04
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2008, 11:59
  3. Skype a jeho podpora.
    Od Mibeus v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 13:28
  4. TyTN a Skype
    Od Hermes v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2007, 12:44