Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Qtek 8310 a sdílení internetového připojení s PC (bez zapnutí PC)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Doma mám na PC internet přes Wi-fi ale tak, že od antény na střeše vede kabel k sousedům a od nich teprv ke mně a ostatním sousedům a na PC ten internet funguje skvěle ale na Qteku tu Wifi síť nemůžu najít a tak ani se na ni připojit. Jde mi o to abych se doma dostal Qtekem na internet (přes moje internetové připojení) a abych přitom nemusel zapínat PC, jestli to nějak jde?(přes Wifi) Když mám zaplý PC a Qtek připojen přes USB a sesynchronizován s ActiveSync tak PC s Qtekem sdílí moje internetové připojení ale to je mi celkem k níčemu já potřebuju jak už jsem psal aniž bych zapínal PC...Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Vy tu wifi sit vubec nevidite? Zkusil jste rucne zadat udaje o wifi siti? Je u site skryte SSID?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Já tu wifi síť vůbec nevidím na Qteku. Qtek mi najde jednu Wifi síť, kterou mně našel ještě než jsem měl doma internet. Nezkoušel jsem nastavit údaje o wifi síťi ručně protože nevím jak na to. Jak zjistím jestli je skrytý SSID?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Sit nevysila nazev site - zadne zarizeni ji primo nenajde, ani vase pc. V nastaveni u siti byva volba toto je skryta sit (hidden ssid).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    lld lld je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    19

    Vy tu wifi sit vubec nevidite? Zkusil jste rucne zadat udaje o wifi siti? Je u site skryte SSID?
    Síť doma vidět nemusí, záleží jak daleko je anténa od jeho PC ( a na které straně baráku ).
    Já bych to viděl na nějaký levný Wifi roter ( sehnal sem za 4 stovky ) a pustit si svoji wifinu doma. Já to tak vyřešil a spokojenost.
    lld
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    No a presne proto jsem se ptal, jestli sit najde na svem pocitaci
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - Sdílení internetového připojení PC přes ActiveSync (USB)
    Od blahy_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 18:58
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 18:06
  3. FTP klient (sdílení souborů) pro Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-11-2006, 09:12
  4. Qtek 8310 - připojení více BT zařízení
    Od pciganek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 15:06