Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Místo pro uložení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj Všichni,

    sem takova newbie ve svete PDA tak bych potreboval poradit. Mam Artemise s 2GB kartou.
    Problem je v tom,ze mi porad PDa hlasi "Telefon nema dostatek vol.mista pro ulozeni, uvolnete misto odstranenim starych polozek..." Je mi to divne kdyz vse davam na Storage card, na ktery mam mista habadej, ale porad se mi plni Device memory a kvuli tomu to hlasi tu hlasku.
    Co mam pls delat aby se ty data ukladaly jen na Storage a ne na Device? Mam v PDA par programku, ale porad tohle hlasi i kdyz mam pres 1GB volno. A to jsem koukal, ze na Device temer neni co mazat, mozna tak WM
    Zkuste pls poradit, dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Muzete treba vymazat cache IE, temp soubory atd.
    Mrknete na tohle
    http://classic.pocketgear.com/softwa...d=373&id=12178
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    A to nejde vymazat nekde primo v PDA? Mne to asi nepusti ten program ani nainstolovat i kdyz to dam instalovat na Storage card. Hle jak je to mozny ze mi to bere misto i na Device memory presto ze to instaluju na Storage?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    V IE, v nastavenich mate moznost smazat cache.
    Samozrejme nejake misto zabere treba soubor pim.vol, ve kterem jsou synchronizovane polozky.
    Pomoci registry hacku nebo pro zacatecnika lepe pomoci specialnich programku jako je PM, muzete teba realokovat cache na sd kartu.
    Hledejte na ce4you, techto temat je tu urcite vic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    diky moc, zkusim
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Uložení tónů/zvuků
    Od Czech_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-06-2009, 22:09
  2. Uložení GPS souřadnice do fotografií
    Od ropyno v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 17:32
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-04-2006, 16:03
  4. Přenos MMS do Pc - uložení obrázku z MMS do PPC
    Od Jony_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 18:46