Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: emulátory na PPC

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    :yes: super emulátor Game Boy. Ahoj, jsem tu prvně, ale rozhodně ne naposled. Je to tu dost vychytaný. Chtěl bych se podělit o zkušenost s emulátory GB pro PPC. Dlouho jsem hledal a hledal až jsem konečně našel. Jmenuje se YameCE aperfektně zmákne jak romky GB tak i GBC včetně 4MB a to naprosto plynule a s muzikou v super kvalitě. Navíc umí romky NES a SMS (SEGA Master System). Po spuštění je třeba ještě nastavit v menu pod (S) Language na English. Pro milovníky emulátorů ještě přidávám super stránku plnou odkazů. Nechybí tam snad vůbec nic. Tady je adresa. Na této stránce je i výše zmiňovaný emulátor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    13

    super diky za radu stahnul jsem ten emulator a chodi dobre,a co hry na GBA ty mi jdou strasne pomalu a bez zvuku,to nejak nechapu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Je to dost mozna vetsi narocnosti na HW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Citace Původně odesláno od Kenny Killer
    super diky za radu stahnul jsem ten emulator a chodi dobre,a co hry na GBA ty mi jdou strasne pomalu a bez zvuku,to nejak nechapu...
    Myslíš na YameCE ? Ten vůbec GBA neuměl. Na to je lepší emulátor PocketGBA. Ten mi vcelku šlapal i se zvukem. Chce to ale nastavit vypouštění obrázků tak 5-7 a vyzkoušet. Hodně záleží na cihle a taky na volné paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Tak ten PocketGBA je na pytel.Vůbec tam není zvuk,nastavování čehokoliv,žádná virtuální tlačítka.Nej je Morphgear.Na MDA1 se trochu cuká a zvuk je lepší vypnout.Těch skinů s tlačítkama je několik.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00076971_display_1_xce5.jpg 
Zobrazení: 30 
Velikost: 20.2 KB 
ID: 2465  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nainstaloval jsem Morpgear, ale žádná z těch her, co jsem sehnal mi nejedeou. Vždycky mi to napíše, chybu rozlišení :-(
    Jakou musí mít ten soubor koncovku, aby to šlo spustit třeba na Morpgearu?
    Kde se dají nějaký hry stáhnout prosím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    To je různé. Staré rom na GB mají koncovku .gb , pro color .gbc , pro advance .gba pro SegaMasterSystem .sms a podobně. většinou je to ale na netu zazipovaný. Nevím jestli by bylo v souladu s pravidly sem dávat odkaz vzhledem k nejasnostem s legálností takových rom. Zadej do vyhledavače ROM AND GBC nebo GBA a podobně a určitě najdeš dost stránek s rom ke stažení :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC hurricane (SDA II) a emulatory...
    Od DRTIC=) v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 12:08
  2. Vario a emulátory
    Od X_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 23:16
  3. Hry pro emulátory
    Od jixjox v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 00:05
  4. Emulátory
    Od medved22 v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-02-2005, 20:23