Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: HP iPAQ hw6915 <==> Pc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    Ahoj,
    Koupil jsem HP iPAQ hw6915. Je novy, ale z nejake vystavy HP, a tak byl "levny". Levny byl ale asi hlavne proto, ze u toho nic nebylo, pouze pristroj a nabijecka.
    Musim tedy vyresit, jak jej propojit s pocitacem. Povedlo se mi poslat soubory z HP do notebooku pres bluetoth, ale obracene (z notebooku do iPAQu) ne. Nevim jak na to. Totez pres infracerveny prenos. Procitanim ruznych for jsem dosel k zaveru, ze je to nejak zablokovane a musi se to odblokovat v registrech. Nikde jsem vsak nenasel, jak se do registru v pristroji dostat.
    Stahnul jsem si i ActiveSync (myslim verze 4.1), ale po spusteni souboru setup.msi se objevila cedule "system pripravuje instalaci" a po tak trech vterinach "instalace byla dokoncena" Pochybuji, ze se vubec neco nekam nainstalovalo, tak rychly pocitac asi nemam.
    V pristroji je Windows Mobile 5 a je cely anglicky (anglictinar zrovna nejsem - ovladam tak bezne pocitacove vyrazy).
    Jak to tedy sesynchronizovat s velkym pocitacem? Ja z toho vseho studia vyrozumel, ze pres ten ActiveSync to snad funguje neco jako spojeni dvou pocitacu pres VNC. To by se mi libilo desne moc. Ovsem mam k dispozici pouze onen BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    1) ActiveSync neni VNC.
    2) Po instalaci AS budete mit v programech noveho zastupce.
    3) Poslat BT soubor se Vam nemusi podarit mj. protoze:
    a) nemate v Settings/Connections/(IR)Beam zaskrtnutou polozku receive all incomming Beams.
    b) V pameti zarizeni nemate dostatek mista.

    4) Do registru se dostanete primo z PDA napr. z volne dostupneho spravce souboru total commander CE
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    Dík za odpověď
    * instalace AS pravděpodobně vůbec neproběhla - netuším proč
    * zkusím pohledat to receive all..., místo v novém přístroji na jeden obrázek bude
    * já tam ale zatím nic nedostanu, čili se do registrů potřebuji dostat nějak, co v iPAQ je (nějaký regedit). Je tam něco jako command line?

    edit://aha, ono to "receive..." nebylo zaškrtlé, jelikož se mi to prve asi nespustilo, už jsem to zafajfkoval, jdu dělat pokusy :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Instalace AS se musi podarit - jinak mate asi "nakopnutou"nebo zavirovanou instalaci Windows. pak se ani nema nemusite moc snazit rozchazet komunikaci s PDA, ale radeji udelejte rollback do nejakeho bodu obnoveni nebo rovnou reinstall
    V zarizeni vetsinou zadny spravce registru neni - command lina je, ale momentalne je vam k nicemu.

    Musite nainstalovat AS - to je zaklad. Stahujete spravnou verzi? Primo od MS? Nemate nekde v temp adresari install log, ze ktereho by slo vycist, proc instalace AS selhala?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    ha jsem to zaškrtnul a až tam peru knížky. Ještě nějak rozchodit tu synchronizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Nechci Vam sahat do svedomi, ale mate na desktopu legalni verzi windows se vsemi SP a bezpecnostnimi zaplatami?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    Mám úplně legální notebook s úplně legálními XP, dokonce také od HP, přímo tento
    http://www.bgslevi.cz/produkt_detail.php?id=35452
    Windows mám pravděpodobně v pořádku, jdu hledat ten log od AS.
    AS jsem stahoval tento
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141
    jdu to zkusit stáhnout znovu, nebo nějakou starší verzi, třeba se to nekamarádí kvůli tomu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    Tak log nikde, stáhnul jsem znovu AS 4.5 a to pro jistotu Internet Explorerem (normálně browsám v Opeře). Když spustím setup.msi, vyskočí cedule "preparing to install", po dvou vteřinách cedule "instalace nebyla dokončena, můžete ji spustit později" a tlačítko dokončit...
    Ale proč nebyla dokončena (respektive ani nezačala) je asi tajné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    No Vy jste strelec Mozna mate problem se samotnym installerem - zkuste si stahnout tuto verzi a pro jistotu po jeji instalaci restartujte notebook.

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    stažení nového instaleru > reset > nainstalování instaleru > reset > spuštění instalace AS a... stále stejné. Vteřinu cedule "preparing to install", potom cedule, že instalace nebyla dokončena. Záhada.



    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Mate na pocitaci Outlook (dospely, ne Express).
    Pokud ne, naistalujte jej.
    Jestlize Outlook mate, myslim, ze primo ve slozce Windows je soubor FIXMAPI? - spustte jej.
    Dale prepokldam, ze AS instalujete pod uctem s roli lokalniho admina.
    A dnes uz koncim
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    MS Outlook nemám. mám pouze Word a Excel 2000 a OO 2.3. Nemohli by to kazit ty staré kancelářské aplikace? Co je zkusit odinstalovat?
    Jdu také spát, dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    12

    Přejmenoval jsem mapi32.dll na mmapi32.dll, spustil fixmapi.exe, pak spustil setup.msi (od AS) a nainstalovalo se. Po resetu to mám i v systray,
    Vykoumal to los z www.pc.poradna.net, konkrétně ve vlákně
    http://pc.poradna.net/question/view/173248-da-se-nejak-zjistit-co-se-nelibi-instalacni-sluzbe#re-173443
    Jdu koumat, jak vytvožit partnerství, moc mi to nejde - přitom přes ten program od BT čudlu (BlueSoleil) už soubory poslat umím, ale AS nenajde zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    O programku mapifix jsem psal vyse, jej jsem jej pri psani navodu z hlavy prekrtil na FIXMAPI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    Sháním soubor RADIO.NBA pro ipaq hw6915. Předem děkuji všem za ochotu.
    Martin1
    privat@sendme.cz
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM6, WM6.1, WM6.5 pro HP iPaq hw6915? :?:
    Od F_r_e_d v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 22:13
  2. iPAQ Hw6915 WM 5.0 jak z DE na ENG
    Od _Tomas_ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 17:30
  3. iPAQ hw6915 a bluetooth
    Od R123K v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 20:49
  4. HP Ipaq HW6915
    Od Mabr v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 11:24
  5. HP iPAQ hw6915 a GPS
    Od pdamater v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2006, 21:39