Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 75

Téma: Asus P535 - jakou máte paměťovou kartu?

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Strasit netreba, je to proste karta jako jakakoliv jina, a kdyz ti v ni klekne radic, tak mas proste smolika, a je uplne jedno, jestli to je SD, xD nebo jina...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    31

    Otazka opačného rázu. Jak odinstaluji SDHC V1.5.0.cab? Nevidim ho v programemch. Instaloval jsem jej do zařízení. Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Ahoj , zkus to pomocí aplikace MemMaid , ta ti ukáže kde co máš instalované .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    Má někdo tuto kartu v P535 KINGSTON - Secure Digital 8GB SDHC Class 6,zatím tam mám tu samou,ale jen 4GB.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    29

    Dnes jsem si koupil KINGSTON Micro SD 8GB s adaptérem na Mini v kterém to mám + miniaturní čtečku karet do USB za 800 Kč a zkouším.Zatím jsem vyzkoušel iGo 8,Mp3 a vše šlape.Mám to bez úprav registrů a patch.
    Ještě bych po týdnu zkoušení doplnil,že se nevyskytl nejmenší problém.Většinu programů mám nainstalovanou na kartě SD.Karta i v nastavení ukazuje správnou velikost.
    Doplnímo deseti dnech vše šlape jak má,většina programů i s Igo 8.3 na SD bez nejmenších problémů.Mohu vřele doporučit!
    Takže když to shrnu: s mým WM 6.1 tato karta nemá problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Také zvažuji 8GB. Doufám, že mi na WM6 pojedou. Díky za postřeh
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    Tak jsem to risknul a koupil si také 8GB kartu Kingston micro a funguje mi na WM6 bez problémů,akorát mám úpravu v registrech,to je vše.Je to již deset dní,pužívání navigace v pohodě,žádné zamrzání karty
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Tak také jsem si nakonec koupil tu Kingston MicroSDHC 8GB. Jede v pohodě na WM6
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    31

    MicroSD 8GB SDHC Class6 (Turbo Series) A-DATA. Na WM6.1 made by Pitka jede bez jakychkoliv patchu nebo zasahu do registru.
    Za ty prachy: 420kč včetně dopravného.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Ako je to s podporou SDHC vo WM 6.1? Nemam ale Pitkovu RAM-ku... Mam tuto:

    P535 WM6.1 Clean Rom PDAMobiz Edition V1.1 Build 19716 1.1

    Zdroj: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1041
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    9

    Zdar! já na tu RAM-ku jedu, microSDHC 8GB bez problému. Spíš by bylo zajímavé vyzkoušet microSDHC 16GB. Máte snad někdo už zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Koupil jsem Kingston micro SDHC a PDA ji vidi, ale v notebooku ji nenactu system souboru je RAW v PDA jsem ji preformatoval a furt nic na kartu se tak dostanu jen pres active sync. Poradi nekdo co provest aby ji notebook videl? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    A umí notebook číst SDHC karty? Já mám Kingston 8GB miniSDHC a všude v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    8gb microsd na P535 .. nikdy s tim žádnej problem nebyl i když byla plná
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    mam uz pul roku 16 Gb a zadny problem... ;-) Micro SD v redukci....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Jak vyměnit paměťovou kartu?
    Od jTk_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 13:46
  2. Dnes si kupuji pametovou kartu, ale nevim jakou... plz HNELP
    Od Clemenza_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-08-2005, 16:55
  3. Jakou SD pametovou kartu?
    Od zipiik_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 19:17