Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 75

Téma: Asus P535 - jakou máte paměťovou kartu?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Rikal jsem si, ze by stalo za to udelat prehlednej topic o miniSD kartach, ktera komu funguje. Je fakte, ze se to da najit po projiti celeho fora, ale jen topic o Asusu p535 ma (ted) uz 69 stran a furt roste a procitat to jen hledat zminky o karte je velmi casove narocne.

    Pokud uz takovej thread je a ja ho prehledl/nenasel, tak se omlouvam a prosim smazat.

    Takze,
    ahoj, su Silencer a jsem zavisly na svem telefonu.
    Mam miniSD Sandisk Ultra II 2.0GB a chtel bych vetsi. Za 8GB bych byl rad...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Dobrá rada, bohužel ne konstruktivní. Kup si 2 gb kartu. S většími jsou jen potíže. A je zbytečné psát na technickou podporu Asus, ta jakoby nebyla.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    Pretec 4GB miniSD (neoznačená jako SDHC) funguje bez jakýchkoliv zásahů v PDA (registr, patch) - WM6 od výrobce
    přečte ji i čtečka v NTB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Mám za dobrý peníz Kingston SDHC 4GB SDHC class 4. Úpravu v registrech, proti zamrzání karty (samozřejmě ve WM 6), jsem provedl preventivně ještě předtím, než jsem ji tam dal. Nemám s ní sebemenší potíže! Jako čtečku jsem k tomu koupil šikovnou Kingston MobileLite 9-in-1 za 180,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    36

    já mám 2GB kingston, Abrandecky:mohl by si popsat zmeny ktere jsi provedl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    V registrech
    Kód:
    HKLM\drivers\sdcard\clientdrivers\class\SDMemory_Class
    v hodnotě DWORD DisablePowerManagement zadat hodnotu 0 (pokud tam není, vytvořit)
    a
    Kód:
    HKLM\drivers\sdcard\clientdrivers\class\SDMemory_Class\High_Capacity
    v hodnotě DWORD DisablePowerManagement zadat hodnotu 0 (pokud tam není, vytvořit)
    restart
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    3

    Osobně kartu Pretec 4 gb označenou jako SD nemohu doporučit jako bezproblémovou ani do PDA s WM6. Kartu sice přístroj bez problémů vezme, ale chová se podivně, po určité době se "zakousne" a musí se z přístroje vysunout a znovu zastrčit. Interval je různý a nelze z něj vyčíst žádnou pravidelnost ani příčinu. Karta pracuje správně několik dní a dokáže se opakovaně zasekávat během několika minut. Nepomohla ani úprava registu. Zatím vyčkávám na nějaký zázrak, v krajním případě zkusím reklamaci karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    Mám podobnej problém jako v příspěvku nad. Mám kartu Kingston minisdhc 4GB a jak se psalo vejš. Občas zamrzává a musím to řešit tím, že jí vysunu a zasunu. Ještě jsem teda nedělal žádné zásahy v registrech (a ani nebudu raději dělat ) ale nějaký patch bych rád zkusil. Třeba to zabere. Doporučili by jste mi něco? Mám WM 6.0 Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Zkus tu změnu v registrech. Nic tím nepokazíš, případně si to pak můžeš vrátit. Mně jede v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    Můžu potvrdit, stačí udělat zásah do registrů a karta funguje bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    22

    nemyslím si, že jsem až tak zdatnej v IT, abych se hrabal v registrech .... zkusím najít co to obnáší a jak se to dělá.... Asi nemáte nějakej podrobnej návod co a jak co? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od Abrandecky
    V registrech
    Kód:
    HKLM\drivers\sdcard\clientdrivers\class\SDMemory_Class
    v hodnotě DWORD DisablePowerManagement zadat hodnotu 0 (pokud tam není, vytvořit)
    a
    Kód:
    HKLM\drivers\sdcard\clientdrivers\class\SDMemory_Class\High_Capacity
    v hodnotě DWORD DisablePowerManagement zadat hodnotu 0 (pokud tam není, vytvořit)
    restart

    změny jsem provedl a kartu(microSDHC 4Gb) mi to nenašlo ten druhý klíč tam nebyl a tak sem ho vytvořil a nic se nestalo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Jakou značku karty jsi tam dával? Předpokládám, že tam máš WM6...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Máte někdo zkušenosti s 8GB SDHC? Nějaká redukce micro sd -> mini sd je v balení? Když jsem kupoval 2 GB i 4 GB (mini sd) tak v balení byla redukce na normální sd, takže u mini sd předpokládám taky nějaká bude, ale nevím jestli micro -> mini -> normál nebo jenom micro -> normál...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Podle mě tam bude redukce jen na SD
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak vyměnit paměťovou kartu?
    Od jTk_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 14:46
  2. Dnes si kupuji pametovou kartu, ale nevim jakou... plz HNELP
    Od Clemenza_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-08-2005, 17:55
  3. Jakou SD pametovou kartu?
    Od zipiik_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 20:17