Strasit netreba, je to proste karta jako jakakoliv jina, a kdyz ti v ni klekne radic, tak mas proste smolika, a je uplne jedno, jestli to je SD, xD nebo jina...
Strasit netreba, je to proste karta jako jakakoliv jina, a kdyz ti v ni klekne radic, tak mas proste smolika, a je uplne jedno, jestli to je SD, xD nebo jina...
Otazka opačného rázu. Jak odinstaluji SDHC V1.5.0.cab? Nevidim ho v programemch. Instaloval jsem jej do zařízení. Díky za odpověď.
Ahoj , zkus to pomocí aplikace MemMaid , ta ti ukáže kde co máš instalované .
Má někdo tuto kartu v P535 KINGSTON - Secure Digital 8GB SDHC Class 6,zatím tam mám tu samou,ale jen 4GB.Díky
Dnes jsem si koupil KINGSTON Micro SD 8GB s adaptérem na Mini v kterém to mám + miniaturní čtečku karet do USB za 800 Kč a zkouším.Zatím jsem vyzkoušel iGo 8,Mp3 a vše šlape.Mám to bez úprav registrů a patch.![]()
Ještě bych po týdnu zkoušení doplnil,že se nevyskytl nejmenší problém.Většinu programů mám nainstalovanou na kartě SD.Karta i v nastavení ukazuje správnou velikost.
Doplnímo deseti dnech vše šlape jak má,většina programů i s Igo 8.3 na SD bez nejmenších problémů.Mohu vřele doporučit!
Takže když to shrnu: s mým WM 6.1 tato karta nemá problém.![]()
Také zvažuji 8GB. Doufám, že mi na WM6 pojedou. Díky za postřeh
Tak jsem to risknul a koupil si také 8GB kartu Kingston micro a funguje mi na WM6 bez problémů,akorát mám úpravu v registrech,to je vše.Je to již deset dní,pužívání navigace v pohodě,žádné zamrzání karty![]()
Tak také jsem si nakonec koupil tu Kingston MicroSDHC 8GB. Jede v pohodě na WM6
MicroSD 8GB SDHC Class6 (Turbo Series) A-DATA. Na WM6.1 made by Pitka jede bez jakychkoliv patchu nebo zasahu do registru.![]()
Za ty prachy: 420kč včetně dopravného.....
Ako je to s podporou SDHC vo WM 6.1? Nemam ale Pitkovu RAM-ku... Mam tuto:
P535 WM6.1 Clean Rom PDAMobiz Edition V1.1 Build 19716 1.1
Zdroj: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1041
Zdar! já na tu RAM-ku jedu, microSDHC 8GB bez problému. Spíš by bylo zajímavé vyzkoušet microSDHC 16GB. Máte snad někdo už zkušenost?
Koupil jsem Kingston micro SDHC a PDA ji vidi, ale v notebooku ji nenactu system souboru je RAW v PDA jsem ji preformatoval a furt nicna kartu se tak dostanu jen pres active sync. Poradi nekdo co provest aby ji notebook videl? Dekuji
A umí notebook číst SDHC karty? Já mám Kingston 8GB miniSDHC a všude v pohodě
8gb microsd na P535 .. nikdy s tim žádnej problem nebyli když byla plná
mam uz pul roku 16 Gb a zadny problem... ;-) Micro SD v redukci....