Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 75

Téma: Asus P535 - jakou máte paměťovou kartu?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Oba jsou celkem dobré souborové manažery. Mně vyhovuje víc ten R.F. Explorer, ale Total Commander mám v PPC taky.

    Resco File Explorer (shareware, musíš si pak ještě zvlášť stáhnout plugin pro editaci registrů)

    Total Commander (free, beta verze, ale funguje bez problému)

    A jinak - na otázku "kde to seženu" často odpoví GOOGLE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    Kupil som 8 GB SanDisk micro SDHC nasla sa v pohode, ale raz mi ukazalo ze karta je plna, makky reset a bolo to OK a potom "uz si nepamatam" ale pomohlo vytiahnuta a zasunut kartu.
    Moja otazocka. Ako sa dostanem do registrov, mam TC.

    Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    Pomocí T.Comanderu jsem se dostal až k registrům (DÍK) a teď jdu "na to" :
    v adresáři HKLM\drivers\sdcard\clientdrivers\class\SDMemory_C lass je soubor DisablePowerManagement. Při jeho otevření je v levé části okna nastavena hodnota 1. Měním na 0 a OK.
    Ale
    v adresáři HKLM\drivers\sdcard\clientdrivers\class\SDMemory_C lass\High_Capacity soubor není. Pomocí +Add value+ ho tedy vytvořím,pojmenuju DisablePowerManagement a opět zadám hodnotu 0.
    Správně ?

    Omluva za tu "názornost",ale koukám že nebudu sám kdo s tím nemá žádnou zkušenost a potřebuje navést krok za krokem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    odpovím si sám: ANO.

    Všem dík za poslupráci. yli jste skvělí :yes:

    ad Romcok: když spustíš T.Comander,tak se pomocí vracení se o úroveň výš (dvě tečky v pravém horním rohu) dostaneš na adresáš,který má místo názvu dvě obrácená lomítka: \Po jeho otevření už se ti ukáže adresář s nátvem "registry".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    ja zformatovat 8gb kartu na fat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    koukám,že já ji ani nezformátoval :O Když kouknu na kapacitu ukazuje mi místo 4GB celkově dostupných 3831,50MB. Mám to teď zpětně řešit? Po úpravě registrů no problem.
    Jinak hledal jsem i větší kapacitu,ale nenašel - resp. u ověřeného dodavatele. Tak jsem vzal tuhle za 505,- i s DPH - přijde mi to dost laciné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od Rekja
    Když kouknu na kapacitu ukazuje mi místo 4GB celkově dostupných 3831,50MB.
    3831,5 MB = 3923456 B cize mas 4 GB podľa vyrobcov (vyrobcovia dnes pouzivaju 1000 namiesto 1024). Takze nemas co riesit (rozdiel 76544 B su 2 % z celkovej kapacity, co je povazovane za akusi toleranciu od 4GB).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Abrandecky
    Mám za dobrý peníz Kingston SDHC 4GB SDHC class 4. Úpravu v registrech, proti zamrzání karty (samozřejmě ve WM 6), jsem provedl preventivně ještě předtím, než jsem ji tam dal. Nemám s ní sebemenší potíže! Jako čtečku jsem k tomu koupil šikovnou Kingston MobileLite 9-in-1 za 180,-
    Plne souhlasim se vsim...Mam tutez kartu a delal jsem s ni totez.:-):yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Vážení, může mi někdo, prosím, poradit, jak rozchodit kartu 8GB v Asus P 535 s WM6? Úprava v registrech nepomohla. PDA kartu prostě nevidí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    6

    Kupil som 8 GB SanDisk micro SDHC. Registry jsem updatoval. Ale casto se mne stava, ze se karta po hibernaci neprobudi. Musim ji vyndat a znova zasunout. Stava se to pomerne casto, rek bych s sanci 1:3, ze budu muset vysunout/zasunout. Nevi nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Já jsem kvůli kartě dělal změnu v registrech už když jsem měl 4 GB kartu, pak fungovala ok. Teď mám 8 GB a většinou je taky ok, i když parkrát se mi stalo, že se karta tak nějak "porouchá" Z telefonu se do ní dostanu, vidím na ní soubory a složky, ale mají nesmyslné názvy (rozsypaný čaj) a nejdou otevřít. Nezáleží to na tom, jestli jsem telefon zrovna probudil, většinou jsem si toho všiml během přehrávání hudby - hudba hraje, skončí písnička, přehrávač skáče na další, ale neotevře ji, tak koukám na kartu a je zase "rozbitá". Naštěstí se mi to stalo jenom parkrát (nevím, na čem to závisí) a vyndat/zandat pomůže. Nemá s tím někdo zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Tak mně ani vyndavání a zasouvání karty nepomáhá. Vidět není...Zkoušel jsem pak další ovladač na SDHC, leč v návodu se praví ve druhém kroku přepsat dva soubory ve W. Ale nějak mi to nejde. PDA přepsání odmítá...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    16

    Také jsem řešil tyto problémy. Předchozí návody mě také nepomohli. Až tento patch mi pomohl !!!
    SDHC V1.5.0.cab
    Momentálně používam kartu 8GB mikroSDHC SanDisk (v adaptéru micro) a vše je OK!!! Funguje mi také 4GB mikroSDHC SanDisk.
    Prosím pište reakce!!
    Instaluj do hlavní paměti...a restart!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od HOSTel
    Také jsem řešil tyto problémy. Předchozí návody mě také nepomohli. Až tento patch mi pomohl !!! SDHC v1.5.0.cab Momentálně používam kartu 8GB mikroSDHC SanDisk (v adaptéru micro) a vše je OK!!! Funguje mi také 4GB mikroSDHC SanDisk.
    Prosím pište reakce!!
    Instaluj do hlavní paměti...a restart!
    Paráda. Díky. Vyzkouším a dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    6

    Tak jsem to vcera nainstaloval, chvli jsem PDA nechal usinat a probouzet. Vse bylo OK. Uz jsem se radoval, ale dnes se mne zase jednou karta neprobudila. Takze, jakejsi pokrok, ale vyreseny to neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak vyměnit paměťovou kartu?
    Od jTk_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 14:46
  2. Dnes si kupuji pametovou kartu, ale nevim jakou... plz HNELP
    Od Clemenza_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-08-2005, 17:55
  3. Jakou SD pametovou kartu?
    Od zipiik_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 20:17