Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 75

Téma: Asus P535 - jakou máte paměťovou kartu?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    Kdyz jsem kupoval micro SD byla u ni prilozena redukce Micro SD - mini SD a Micro SD - klasicka SD. U Tve 8 GB netusim, ale predpokladam, ze to bude to same.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Fajn, díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Koupil jsem si 8 GB SanDisk micro SDHC a funguje bez problému ) za slušnou cenu (cca. 1400 kč) ji mají v alza.cz. Redukce micro->mini sd v balení nebyla, koupil jsem si proto ještě 1 GB Kingston (cca. 200 kč), u kterého v balení je. Doufám, že nějakou dobu potrvá, než se na trh dostanou 12 GB karty, abych hned zase neměl nutkání upgradovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    Ide ti ten 8 GB SanDisk micro SDHC aj v notebooku?
    Mas tam patch, alebo zasah do registrov?

    Vdaka

    Pripadne viete poradit nejaku bezproblemovu kartu: viaceri uvadzaju
    Pretec miniSD 4GB
    ...
    ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    8 GB SanDisk mi stejně jako 4 GB Pretec v notebooku nefunguje (Asus). SDHC patch nemám, v registrech mám už od té doby, co jsem používal 4 GB Pretec tu úpravu, aby mi karta po vypnutí a zapnutí telefonu "nemizela".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    vono asi prijde spis na to, jakou ctecku NB ma
    jak uz jsem psal vyse, me ten 4GB Pretec v NB (Fujitsu-Siemens) jede na vestavenou ctecku, i kdyz pomalu (v praci na ctecce v USB2 maka jak svina), v P535 jsem zadne upravy registru nedelal a ten 4GB Pretec jede bez problemu i po probuzeni ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To (Asus) za slovem nefunguje má značit, že mám notebook Asus, jinak počítám s tim, že v nb jiný značky jet může Ještě bych dodal, že k tomu 8 GB SanDisku se dodává taková pěkná malá čtečka, takže více méně není problém kartu připojit k jakýmukoliv počítači.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Lipon
    vono asi prijde spis na to, jakou ctecku NB ma
    jak uz jsem psal vyse, me ten 4GB Pretec v NB (Fujitsu-Siemens) jede na vestavenou ctecku, i kdyz pomalu (v praci na ctecce v USB2 maka jak svina), v P535 jsem zadne upravy registru nedelal a ten 4GB Pretec jede bez problemu i po probuzeni ...
    Muzu se zeptat - OS mate pocitam WM6?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    ano - koupeno jiz s WM6 CZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    Koupil jsem do P535 4GB Kingston miniSDHC Class4. Je zvláštní,že někdy když jde P535 spát se problém s detekcí karty neobjeví a někde ano. Prosím,berte to tak,že jsem se NIKDY v žádných registrech nehrabal a tak bych POPROSIL o návod pro blbce: "spustíš ...,najdeš soubor...,klikneš,...". Nebo snad pomůže nahrávání ovladačů? Někdo mě odkázal sem : http://rapidshare.com/files/84890344/sdhc-driver-x500_4GbSD.zip
    DÍKY předem za návod a trpělivost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    Abych nezapomněl : nový P535 s WM6. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Potřebuješ přesně tohle
    Citace Původně odesláno od Abrandecky
    V registrech
    Kód:
    HKLM\drivers\sdcard\clientdrivers\class\SDMemory_Class
    v hodnotě DWORD DisablePowerManagement zadat hodnotu 0 (pokud tam není, vytvořit)
    a
    Kód:
    HKLM\drivers\sdcard\clientdrivers\class\SDMemory_Class\High_Capacity
    v hodnotě DWORD DisablePowerManagement zadat hodnotu 0 (pokud tam není, vytvořit)
    restart
    Jestli nevíš, čím na PPC editovat registry, použij třeba vestavěný editor registrů v Resco File Exploreru nebo Total Commanderu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    Prosím Tě,kde se toho Resco File Exploreru v P533 dopátrám ? Je standartně už ve stroji nebo je potřeba nainstalovat. TTComander vím že tam samozřejmě není.
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    oba musíš nainstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    Který použít : Total Commander nebo R.F.Explorer. Je ten druhej dobrej i k něčemu jinýmu,pokud ne,tak asi TTComander. A poslední otázka: kde ho seženu.Díky za ochotu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak vyměnit paměťovou kartu?
    Od jTk_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 14:46
  2. Dnes si kupuji pametovou kartu, ale nevim jakou... plz HNELP
    Od Clemenza_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-08-2005, 17:55
  3. Jakou SD pametovou kartu?
    Od zipiik_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 20:17