Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Kaiser - nenalezene mapy u tomtom 6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Po nahrani nove ROM do HTC TyTN II (1.83.462.0 CSY) Mi TomTom nenajde mapy na kartě. Zkoušel jsem i navod na změnu registru z duvodu českeho nazvu po přehrani ROM, ale i po opětovne instalaci TomToma mapy prostě nenašel. Dokaže někdo poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Predpokladam, ze jde o originalni mapy. Zluste odinstalovat znovu TT a smazte adresar TomTom v My Documents.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Ano samozřejmě oboji je original. Bohužel ani smazani teto složky nepomohlo. Někde jsem pravě četl, že při nahrani te nove ROM se změni nazev karty a programy si stim neporadi... Změna registru mi take nepomohla, ale možna sem ji provedl špatně. Jaky přesny nazev se musi zapsat do toho registru pro přistup na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pochybuji, ze TT hleda sd karty podle nazvu "Storage Card" - na to je API FindFirstFlashCard.
    Mate mapu v rootu karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    pozri sa ci nemas zapnute sharovanie suborov cez BT(btFTP) alebo bluetooth explorer, ak ano vypni, restartuj a skus znova
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A v adresari Program Files/Navigator musite mit soubor currentmap.dat. Zmente v nem cestu ke sve mape.

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Já měl stejný problém, zkoušel jsem vše možné a mapy začaly fungovat až pokud jsem je přesunul do složky program files kde byl instalován "navigator".
    Tomtom si je nechtěl načíst z karty SD, která má název "paměťová karta".
    Přepisem názvu "paměťová karta" v registrech na název "SD" a odinstalací tomtom a následnou novou instalací tomtopm vše funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Vyřešeno... Funguji oba zpusoby, jak přepsani cesty v CurrentMap.dat tak i přepsani registru na "SD"
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mapy TomTom
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 19:14
  2. TomTom one new a mapy
    Od Kaliban123 v sekci TomTom
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 19:37
  3. Tomtom 720 a mapy
    Od acizek_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 19:55
  4. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05