Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 76

Téma: HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy

  1. #1
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pokud budete mit nejake dotazy,budu se snazit co nejdrive odpovedet,zatim mam touche dual pouze vybaleneho.
    Pro ty co nevedi,ma Touch dual oproti klasicke verzi Touche navic klavesnici a to bud 16 nebo 20 tlacitkovou.Ubylo mu wifi,ale pribyla podpora 3G-HSDPA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    No ja som na prvy problem narazil, vlastne dva.
    1. Neda sa mi vypnut t9. Teda aj ked to urobim, tak sa pri pisani ako keby sama vzdy zapne.
    2. Napriek nastaveniu a funkcnemu netu sa nestahuje pocasie v HTC Home.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    1.Bohuzel XT9 me take trapi,ze se porad zapina,ale nic s tim buhuzel nelze zatim delat.Ale sikovni kluci na xda jiste zapracuji,protoze cab na predchoziho Touch I - disable xt9,funguje sice pro softwarovou klavesnici,ale HW klavesnici znehodnoti tak,ze pise jen cislice.

    2.HTC Home stahuje pocasi bez sebemensiho problemu.Chyba bude nekde v tvem nastaveni pripojeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    7

    Skúšal niekto toto : http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5576
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Mám dotaz.
    Obsahuje MDA TOUCH DUAL českou ROM ?
    Díky za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Dual obsahuje WWE rom a cestina je dodana od firmy sunnysoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jasně,díky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Tak s tou t9 to bude horsie. Vsetky caby co som skusil aj pre htc touch su na nic. Nepomaha ani prepis registrov, hadam sa to skoro vyriesi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Muzu potvrdit, ze zatim nic na nastaveni xt9 neni. Upravou v registrech jsem docilil toho, ze mi klavesnice psala pouze cislice. Prozatim musim myslet na to, ze T9 prepnu na ABC podrzenim "*" a pak "2".
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Je to otazka casu,nez nekdo ukuchti rom, kde bude defaultne vypnuta t9.Napriklad Opera 8.65 je uplne v haji,tam pise jen cisla a nelze vubec prepnout na Abc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Ona je sice T9 defaultne zapnuta, ale jen u nekterych aplikacich napr. text v SMS. Jinde je zase defautne ABC napr. poznamky, kalendar apod. Co me nejvic stve je, ze kdyz uz si prepnu xT9 na ABC v SMS a chvilku nepisu, tak se mi zase prepne na T9.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    35

    niekde som cital ze by sa na tomto zariadeni mal dat zapnut wifi viete o tom niekto nieco?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Da sa WiFi aj GPS. Zatial je to ranne stadium skusania. Treba pockat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Problém je v tom,že na základní desce chybějí propojky s chipu na anténu. Podle mně nebude problém aktivovat GPS a WiFi,ale kvůli absenci antény to bude nepoužitený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    189

    Jakou největší kartu jde do Dualu nacpat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 11:07
  2. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 14:29
  3. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 16:08