Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 76

Téma: HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Opravdu nechci nikoho strašit.Dnes jsem měl v Elektrowordu v ruce dva kusy. Vykazovali naprosto stejnou,strašnou vůli.Stejnou jak ten,co jsem měl.Kde kupujete ty kusy s dobou konstrukcí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Mam jeden z prvnich kusu z AHMobile.Prijdte si ho odzkouset na pravidelny sraz ce4you.I na xda je s vysuvnou konstrukci spokojenost.Tam uz by se to davno propiralo.Zda se,ze jste jediny kdo s tim ma problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Tak to je potom v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    ..vy máte strašnej, pech. Tři kusy které jste měl v ruce mají vůli v mechanice klávesnice. Já jich měl za posledních 10 dní v ruce jedenáct a ani jeden tento problém nevykazoval. Naopak, ze všch "vysouváků" které jsem kdy měl v ruce se jeví právě tento od HTC jako nejkvalitnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    42

    Zvažuji koupi jeho koupi a protože potřebuji poměrně často zadávat "v terénu" data do kalendáře apod., zajímalo by mě, zda máte někdo praktické zkušenosti s rychlostí a pohodlností psaním na 20ti tlačítkové verzi včetně české diakritiky. Dík.

    PS o větších modelech s qwerty kvůli velikosti zatím neuvažuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Komu chybi v xt9 podpora cestiny tady ji mate,
    obsahuje:

    - Czech
    - Danish
    - German
    - English
    - Spanish
    - Finnish
    - French
    - Italian
    - Dutch
    - Norwegian
    - Polish
    - Portugese
    - Russian
    - Swedish
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    po nainstalovani sa zacala klavesnica chovat cudne, ako 20klavesova, neviem co s tym???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Me to chodi na 16 klavesove variante korektne a bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    je treba spravit reset???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    42

    to vklacan
    jak se na té 20ti tlačítkové píše?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    ja som sa zle vyjadril ja mam 16klav. verziu ale ked som nainstaloval xt9 tak to sa to zacalo chovat ako 20klav. ver.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    2

    Me to taky chodi na 16 jako 20 a navic nechodi dotykovy displej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ten .cab stojí opravdu za h...o. Po nainstalování a restartu není v nabídce xT9 vůbec česká T9 a navíc se to opravdu chová jako 20 tl.klávesnice... Mám pocit,že uvedený .cab je vyextrahovaný s brendované 20tl. verze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ještě jedna věc. Zkoušel už někdo udělat flash s http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=350860 na ROM HTC Asia ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ano,pomoci testovaciho spl lze tuto rom flashnout,Dopod romky se vzdy vyznacovaly,ze byly dobre vyladene a rychlejsi nez ty evropske,i v tomto pripade je tomu pravda.Uvedeny cab na xt9 chodi bez problemu aspon me.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 11:07
  2. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 14:29
  3. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 16:08