Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 20 z 20 PrvníPrvní ... 10181920
Zobrazené výsledky: 286 až 297 z 297

Téma: TomTom 7 pro PDA - zkušenosti, tipy a triky...

  1. #286
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Mapy pro TT6 si klidně smaž. Použít v TT7 je nelze. Mapy na TT7 je možné získat pouze p2p sítěmi (Torrent, RapidShare a.t.d.) Bohužel pouze mapa ti nebude stačit. Ještě budeš potřebovat program na úpravu souboru *.meta z mapy. Ale i to se na jmenovaných serverech sehnat dá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #287
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    17

    Najdi si na www.kubikula.net sekci GPS Navigace. Najdes tam vse vcetne samotneho TT7, map a aktivatoru map.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #288
    pedros_ce4you
    Guest

    Dobrý den. Mám dotaz, jestli by šel TT 7 pro PDA nainstalovat do této GPS navigace. Případně jakýkoli TT, ne jen pro PDA.
    link

    V této GPS už nějaká navigace je, ale TT je jen jeden. Mám ho teď v mobile, ale mapy jsou už poměrně zastaralé...

    Díky za rady a pomoc.

    Upraven link
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #289
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    TomTom 7 používám a žádné problémy s ním nejsou. Poslední verze map jsou pokud vím 8.x . Je velmi dobře zpracovaný určitě ho zkus! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #290
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    6

    Ahoj kluci šikovní!!! Zachraňte mě prosím!!!
    Měl jsem a mám PNA MIO C 720 a na něm mi běží poslední verze TT. Protože jsem slepejš, pořídil jsem si PNA MIO C 725 se 7" displejem. Toto mio dokonce standartně obsahuje průzkumníka, přes který se dá spustit program - např. IGO8 v pohodě. Strčil jsem tedy do něj stejnou verzi TT. Přes průzkumníka jsem ho nerozchodil. Tak jsem nainstaloval mioPocket a přes něj jsem Tomtoma sice spustil, všechno snad maká jak má, jen jeden ZÁSADNÍ problém to má – NE A NE CHYTIT GPS SIGNÁL. Zkoušel jsem snad všechny kombinace voleb a nic.
    V okně Stav GPS vpravo nahoře je maličký žlutočerný „terčík“, který se u jiných zařízení podle mě asi tak po vteřině pootáčí a řekl bych, že to je známka toho, že to maká OK. Jenomže tady prostě stojí a stojí, když na něj klepnu tak se pootočí, signál nikde a nakonec to začne tvrdit, že chybí zařízení GPS. Když na něj klepnu několikrát, tak dokonce jakoby najde satelity - seřídí se čas a dokonce naběhnou modré grafy kvality signálu. ALE KOLEČKO ZASE STOJÍ. Když na něj zase klepnu několikrát, tak se za chvíli zase jakoby chytnou, seřící se "posunutý" čas, zase to ukáže satelity, ale ZASE KOLEČKO STOJÍ!
    Předpokládám, kdybych to kolečko nějak udržel v chodu, že by to makalo OK, ale protože se stále zastavuje, tak to asi nemá šanci.

    A přesně ten samý TT mi na mio 720 maká v pohodě.
    Přitom origoš MioMap chytí signál hned a IGO taky. Navíc, co jsem už tomtoma v životě strkal na tolik míst, ještě NIKDY se mi toto nestalo. A jsem z toho paf. Nevím co s tím.
    Verze TT je 7.910 (9185)

    Ještě mě napadá - ve volbách je:
    Vestavěný přijímač GPS - to se nechytá
    Vestavěný příjímač GPS Tomtom - taky se nechytá
    Jiný NMEA GPS přijímač - ten vypadá nadějně (asi jako vždy)
    s Baudovou rychlostí asi nemá cenu něco dělat - na funkčním to funguje snad všude, a dál mám volby
    USB Cable - to předpokládám, že bych musel mít externí GPS na kabelu a to nemám, dále mám
    GPS_com - toto volím, ale hold blbne
    a TMC_com - to asi nemá cenu zkoušet (stejně se nechytá)

    Nikde jsem ale nenašel jakoukoliv volbu nastavení com - bohužel. Ale ten to SNAD najde samo.

    PŘEDEM MNOHOKRÁT DĚKUJI ZA ŠIKOVNÉ NÁPADY!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #291
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    S dotazy na PNA navigace se obrať na poi.cz - zde se řeší TT jako aplikace na zařízeních s OS Windows Mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #292
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    6

    Tak promiň, ale myslel jsem, že Tomtom je pořád Tomtom, i když na něčem jiném. Ale co by pomohlo jednomu TT, to by mohlo to samé pomoci tomu druhému TT. Každý jsme se s něčím prcali, a každý má nějaké zkušenosti. Víc hlav víc ví. A když tu napíšeš něco takového, tak už mi nikdo ani neodpoví, abys ho taky nepr....
    Tak zatím díky za všechny rozumné nápady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #293
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ne, to jsi mě nepochopil. Ta část diskuzního fóra se jmenuje Navigace pro Windows Mobile z čehož, stejně jako z oststatních částí fóra i webu je snad pochopitelné, že se věnuje všemu kolem zařízení s OS Windows Mobile. Kdybychom se věnovali i PNA navigacím, bylo by pro ně vyhrazena část fóra. Proto jsem tě odkázal na poi.cz, kde mimochodem působí i jeden z našich moderátorů (se kterým jsme domluveni na odkazování s PNA dotazy) a kde je rozhodně více uživatelů a majitelů PNA schopných pomoci.

    TomTom je sice pořád TomTomem, ale je to asi jako argumentovat na škodováckém fóru, že potřebuješ poradit se sekačkou Mountfiled a že je to vlastně skoro stejné, že se do obojího leje benzín. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #294
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Obávám se, že na poi.cz mu neporadí, protože se mně moc nezdá, že by instalace TomToma na MIO byla legální :sarcastic: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #295
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takže crackonoš? No tak to ani tady. link
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #296
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    chtel jsem se zeptat, zda-li navadeni jizdnimi pruhy umi tomtom jen u jejich navigaci nebo jestli je mozne tuto funkci zapnout i na tomtomu v PDA ?

    Diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #297
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    41

    Zatím nelze. Mám TT7 450.9185, což je poslední revize a mapy verze 830. Jedině prý nějaké nové mapy na PNA. :!:
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 20 z 20 PrvníPrvní ... 10181920

Podobná témata

  1. PocketBreeze 5 - tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 376
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 15:19
  2. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  3. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 23:45
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11