Zatim jsem s verzi 7 procestoval asi 2000 km po Rakousku, Italii v Alpach a nespadla ani jednou.
Mam ji na HP hx4700. GPS prijmac v CF slotu.
Zatim jsem s verzi 7 procestoval asi 2000 km po Rakousku, Italii v Alpach a nespadla ani jednou.
Mam ji na HP hx4700. GPS prijmac v CF slotu.
verze 7 rozhodne nepada - funguje spolehlive - pozitivni jsou nove mapy a drobne ficuriny v systemu
upgrade se oplati :-)
Jj mohu potvrdit, TT7 jede parádně a i bez jakéhokoliv zpoždění.![]()
a hlavně mi na Cruisovi zůstane, na rozdíl od iGo8, 40% volné paměti, takže můžu i přes HF telefonovat![]()
prosel sem to tu v ramci moznosti, takze TT7 ha Kaiserovi beha, spravne?
dival jsem se na netu na moznosti upgradu z TT6 na TT& ale nic jsem nenasel (ani cenu) v podstate me zajima
- je mozne upgradovat TT6 na TT7?
- jeslti ze ano, dostanu autmaticky v cene upgradu i nove mapy (ty co jsem mel pro TT6) nebo je nutno vse kupovat znova?
ma s tim nekdo zkusenosti?
dik
Někdy nezaškodí přečíst si alespoň příspěvky na stránce, když už ne v celým vlákně:
Zasláno: 6. srpen 2008, 21:09
aaaha .. dik
Na PDA mám 40 MB RAM, voľnej max do 20-23 MB (aj po HW resete) viac neviem získať.
iGO8 mi na tom ako tak šlape. (iGO8 však nie je TomTom).
TomTom 6 šlapala v pohode, pri verzii 7 mám však málo pamäti.
Nevie niekto poradiť, či je možné nejako nastaviť konfiguráciu TT7, tak, aby šlapala s vyššie uvedenými parametrami, prípadne či nie je nejaká lite verzia, menej pamäťovo náročná ?
Ďakujem
Na HTC universal jede bez problému a tomtom 7 je asi 100x rychlejsi než tomtom6 a funguje i česky hlas Miroslav takže super :yes:![]()
Nestava se vam, ze navi TT7 ukazuje na obrazovce smer nekam, ale hlas rika smer opacne?? Vcera jsem kvuli tomu radsi zapnul TT6...:no:
měl jsem ten pocit u hlasu Gody, přešel jsem zpátky na Miloslava. Když jsem ho nechal ale opakovat, tak to bylo dobře, možná šlo o pocit
Toto se mi stává na jednom místě, kudy často projíždím, a totéž bylo i s verzí 7 - hlas Miloslav.Původně odesláno od headquest
Take se mi to stává na jedné křížovatce v HAVÍŘOVĚ , kudy často projíždím, s verzí 7 - hlas Miloslav . Šipka ukazuje do prava a říká že mám jet do leva
Mam HTC Kaiser a nasinstaloval som si TT6 a potom aj 7 a nasiel subor ttnavigator.bif ale stale ho neviem precitat a najst cislo ID pristroja,neporadite mi niekto prosim????:disgusted:
Nakopíruj do PC, a otevři ho v poznámkovém bloku.