Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 20 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 297

Téma: TomTom 7 pro PDA - zkušenosti, tipy a triky...

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Hledem prikaz jak pridat do vlastniho menu tlacitko "KDE JSEM". Pripadne seznam vsem tech prikazu. Na internetu jsem samozrejme nasel nekolik seznamu, ale ty jsou tak na verzi 5 a ne na 6 ci 7
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    19

    TT7 - přeinstalovával jsem TT6 a zatímco u TT6 jsem na nic nesáhnul a vše chodilo jak má, tak u TT7 šlape všechno až na to, že "Chybí zařízení GPS!". Co s tím? Někde jsem tu četl o virtuáních portech a pod. Ale to tedy nevím jestli něco takovýho zvládnu. No přinejhorším půjde zpět TT6. Dík za rady [ASUS P535]
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    ted mam taky jeden dotaz ? pouzivam pro TT7 mapy Eastern_Europe_720-1803 oproti Eastern_Europe_710 mi prijde o dost pomalejsi. je to opravdu tak nebo ne? aktualne nemuzu porovnat 710 jsem uz v blazenosti z 720 smaznul. :-(

    co oznacuje cislo na zacatku napriklad prave ono 720 ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od Kolda.o
    ted mam taky jeden dotaz ? pouzivam pro TT7 mapy Eastern_Europe_720-1803 oproti Eastern_Europe_710 mi prijde o dost pomalejsi. je to opravdu tak nebo ne? aktualne nemuzu porovnat 710 jsem uz v blazenosti z 720 smaznul. :-(

    co oznacuje cislo na zacatku napriklad prave ono 720 ??
    No já používám tu stejnou mapu (EE 720.1803) a hlavně mi přijde, že oproti Eastern_Europe_v680.1536 se např. okolo Brna prakticky nic nezměnilo - kde jsou ty inovace sedmičkových map? Já u této mapy ve svém okolí mám furt stejně blbě některé jednosměrky a další věci co mě u rok staré šestkové mapy štvaly (ještěže něco jde aspoň teď opravit ručně).. A třeba na chalupu mě teď dokonce vymýšlí horší trasu než ta starší mapa
    Jaké máte zkušenosti vy (rozdíly oproti šestkovým mapám v okolí)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    naprosto shodne - mapa mi prijde naprosto stejna - ale jen objemove vetsi - asi diky naznakum budov primo v mape
    pouzivam soubezne iGO8 a vzdy kdyz pustim tt7 tak si uvedomim co vsechno mi v TT schazi :-(
    bohuzel - pouzival jsem ho uz od verze 5. Snad verze 8 bude rovnez zlomova jako u iGo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    V novych mapach 720 je oproti mapam v6 napriklad tunel v Blave.
    Jinak pripojuji jeden screen kde je v TT7 mapa v865.

    Nepiste me ovsem jak to tam dostat.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00285581_Screen01_SZVi.jpg 
Zobrazení: 40 
Velikost: 30.0 KB 
ID: 8328  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Zde je totiž návod
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Hm tak podle tech udaju v tom .pna souboru je to 7.20-1803 - akorat tam nekdo upravil ty udaje odkud TT cte co je to za mapu, takze se to tvari jako 8.65
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kamikaut
    Citace Původně odesláno od mad2707
    Podařilo se někomu rozchodit TT7 na zařízení s WM2003? Jede tato verze z karty? Mám staré zařízení :-((
    Ahoj - šlape mi to na WM2003 - iPaq 3970 ... Jen to nejde otáčet, takže je navigace navýšku..

    Chtěl bych se zeptat - lze nějak v TT7 mapy 7.x dokázat navigace z Prahy do Paříže? .. Tedy z jedné mapy do druhé? - díky moc
    Ne nejde. TT stale nevyresil planovani z jedne mapy do 2, tudiz je treba mapy manualne prepinat. Resi to tim ze vydava vetsi a vetsi baliky map, misto jednotlivych statu. Bohuzel je to takove dosti kostrbate reseni, kdyz si na zacatku pri vyberu mesta nelze vybrat stat a tudiz kdyz clovek zadava mesto tak mu to prohledava vsechny staty v danem vybranem baliku map, a je to tedy dosti pomale.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    ahoj - mě to nabízí výběr státu.. Jestě mě napadlo používat mapu West+Central europe.. Nyní mám West a East..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    44

    existuje mapa DE_AT_CH_and_Eastern_Europe ta se mi pro nás jeví jako nejvýhodnější
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    no to kamarade jak pro koho :-) pokud jezdis polsko slovensko mas na problem zadelano - slovensko je obecne veliky problem a moznost vyberu neni zadna
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    No přiznám se, že jsem dost zklamaný. Mám mapu 720_1803 a mojí klasickou cestu z práce ( asi 12 km ) mě to začalo navigovat naprosto nesmyslně. Když jedu dál správně, přepočítá a zase zvolí další nesmyslnou trasu. S předchozí mapou v TomTom6 to bylo naprosto v pořádku. Igo 8 s poslední mapou je taky OK, zato Garmin mě posílá všude možně. Nemám tušení, jak to nastavit a nebo to úplně sprasili :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud jde o Slovensko, tak máš na výběr iGo a Garmin + Slovakia Roads, obojí je mapa ze drojů mimo Teleatlas/Navteq.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Slovensko má pokryté polská Automapa, nedávno jsem viděl obrázky, kde někdo porovnával východní Slovensko s iGO, a iGO bylo proti Automapě "Hic sunt leones" .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 20 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PocketBreeze 5 - tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 376
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 15:19
  2. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  3. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 23:45
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11