Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Hlada sa majitel X51v

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Hleda se Maitel X51v,ktory by siel do over locku
    samozrejme by slo video aj na net mozno by obletelo svet hmm a aj na aximsite tak ? mozte sa hlasit,..... ale racej nie na email aby mi tooolko vela zaujemcov neposielalo mail ,..ale vazne :P dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Ty si nejaky chytry:O ved si pockaj na ten svoj a mozes taktovat kolko chces,ked uz budes mat tu CC
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Ty si nejaky chytry:O ved si pockaj na ten svoj a mozes taktovat kolko chces,ked uz budes mat tu CC
    mali problem na slovensku vraj cc neni ,.da sa dokupit cc v cz ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Kamos co ma x51v,CC ma a uz ju aj 3x pouzil,pretaktoval ho a odpalil do vecnych lovist ony tie delly potrbuju CC,lebo furt na nich nieco odchadza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    OT
    Mě zase servisák z Getronic říkal, že svým přátelům doporučuje koupit buď jeden Dell nebo dva Looxe od FSC. Když jeden vysavač leží v opravě, aby mohl dotyčný pracovat.
    / OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Taky dobra rada Zdenku Tez OT
    PS ved co ineho poradit dotycnemu zakladatelovi diskusie
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já bych poradil přetaktovávat raději PC. Tam je adrenalinu mnohem víc - chlazení dusíkem.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Toz to moze skusit aj tu ponorit ho do tekuteho dusiku,len sa potom orosi displej,spatne nan vidiet
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Toz to moze skusit aj tu ponorit ho do tekuteho dusiku,len sa potom orosi displej,spatne nan vidiet
    my pc procak QX9650 od intelu chladim zelman reseator xt ,.. cpu takt na 3.4 ghz , cpu teplota 58stupnov,raz mi max viletel na 73% ,.. a to som este nespominal my ram coisar dimm 4gb c. speed 1600 mhz to vsetko je na maice Asus P5E3 2gb a este abi som nezAbudol na three sli evea 8800ultra 768mb ,.. to je asi secko hm... teda mam ete daco ale toto je to hlavne inac disky mam Samsunk Spinpint F DT HD103UJ ak sa nemylim cache mam 16mb mam 4 cize 4 tb dokopi a o nedlho mi dojdu alw alx ktore maju 2tb jeden hdd
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    :O ty si iny king,ci po tvojom KYnG coze tam pouzivas za OS na tej tvojej Super masine a na co su ti tie terabajty? prevadzkujes weather server,ci riadis army operations for us army
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od oltcit
    :O ty si iny king,ci po tvojom KYnG coze tam pouzivas za OS na tej tvojej Super masine a na co su ti tie terabajty? prevadzkujes weather server,ci riadis army operations for us army
    os ma xp sp3 beta
    a linx
    inac mal som vistu ale blblo mi tam par veci tak som sa vratil k xp
    mam asi 800 gb mp3 a asi 500 gb filmou ,hier tak asi 140 gb ,.. a ineho softumam asi 2.6 tb volnyx
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    "psto" ty si ale frajer. Boha ty musis mat bab. mal si nam tu este napisat kolko cm ma tvoj penis, ale predpokladam ze ho mas najvacsieho z nas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od marek73
    "psto" ty si ale frajer. Boha ty musis mat bab. mal si nam tu este napisat kolko cm ma tvoj penis, ale predpokladam ze ho mas najvacsieho z nas.
    : to zz haluze som tam pisal pc... a inak vtaka si nemeram
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Cerstvy majitel TP2 - problemy, otazky
    Od kevin19_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-03-2010, 18:48
  2. Budoucí majitel ?
    Od |Maver| v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-06-2009, 10:57
  3. ASUS P750 - Spokojny majitel od dnes + otazky
    Od kevin19_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 22:29
  4. Majitel ASUSe P535 v Pardubicich
    Od cztweety v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-05-2007, 14:11
  5. Majitel P535
    Od rsollar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-05-2007, 17:08