Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: English ROM 5.2.1616.18120 Standard v3.7 (a starší verze) - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak tady budeme pokračovat

    řeč je o English ROM 5.2.1616.18120 Standard v3.2 až v3.7 od autora - vjgrace, více zde :

    XDA Developers verze 3.7 ( + starší )

    Postup/návod při flashování, odkazy na download a první čerstvé zkušenosti naleznete zde :
    Qtek 8310 s WM6 <SPAN CLASS="red"> <<<--- první příspěvek je stále průběžně aktualizován!</SPAN>

    ************************************************** *******
    Stahovat můžete zde v3.7 :

    http://rs77.rapidshare.com/files/83065285/Build_5.2.1616.18120_____v3.7.zip
    ************************************************** *******

    *první dojmy velice pozitivní, více volné paměti a opět se zvedla rychlost ( snad to není jen subjektivní dojem ) :yes:

    **soubory z přílohy - Shortcut links nakopčit do Qteku do Windows ( řeší nefunkční tlačítko Comm manageru a kamery )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Myslím, že bych měl mít ve svém Qteku 8310 práv tuto ROM. Jsem s ní v celku spokojen, ale až na jeden problém.
    Nějak se mi zpbláznil budík. Mám ho nastavený na "weekdays" a funguje mi tak, ze v pondelí funguje bez problémů, jenže v úterý zvoní jakoby dva budíky přez sebe, ve středu 3, čtvrtek 4x atd. A jak přehrává tolik budíků najednou přez sebe, nejen, že to je nesnesitelná změť pazvuků, ale procesor je natolik vytížen, že to trvá víc jak půl minuty, než se dostanu do nabídky abych budík(y) umlčel. Navíc dnes jsem měl dovolenou a budík na off a i přez to mě ráno budil!
    Mám podezření na Sprite backup, nebo mě napadlo, jestli v tom nemá prsty lokalizace (kvůli které (jak se tu už v jedné z diskuzí řešilo) nejde třeba spravovat mailový účet)
    Nevíte jak mi z tohodle pomoct?! :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    možná sem blbě vypálil ( truňk... pijme rychle,už sa stmívá ) nebo mi odchází lcd na Qteku, ale já bych řekl, že tato ROMka je tak rychlá proto, že má pozadí/tapety a tak dále s menší hloubkou barev nebo ne ? nebo sem objevil Ameriku ? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    19

    Zelych:
    odpoveď jednoduchá.. používej Oxios Alarms já je měl jako součást romky v accesories můžeš si nastavit 3 budíky, každej na jinej den, atd a fungujou spolehlivě
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Tak jsem chtěl jít do Flashe a jen pro jistotu jsem zkoušel SPV Services (už jsem Qteka flashoval několikrát, takže jen pro jistotu), jenže SPV Services mi píše : COMMAND TRIBULATION WAS HERE!!!!!!!!!!!!!!!!! JESUS LOVES YOU!

    No a tak jsem poněkud na rozpacích - ne že bych nebyl rád, že mně má Pánbůh rád :-))

    Ví někdo o tom něco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Zkoušel jsem vše možné - vypnout Antivir, Firewall, nejnovější verzi z xda-developers.com , instaloval opětovně cert.cab do telefonu a stále stejné

    Tak, jen že bych měl malou fantazii a SPV Services mi zvláštním způsobem sdělovaly, že mám phone odemknutý ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Death_Angel
    Zelych:
    odpoveď jednoduchá.. používej Oxios Alarms já je měl jako součást romky v accesories můžeš si nastavit 3 budíky, každej na jinej den, atd a fungujou spolehlivě
    Dík za tip, vyzkouším, jen bych ještě potřeboval poradit s tím, jak umlčet původní budík, protože on mi zvoní i když ho mam nastavený na OFF. A nevím, jestli i o víkendu (protože telefon natvrdo vypínám) každopádně se nehodlám nechávat budit v sobotu a v neděli v 5:15 :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zelych
    Mám podezření na Sprite backup, nebo mě napadlo, jestli v tom nemá prsty lokalizace (kvůli které (jak se tu už v jedné z diskuzí řešilo) nejde třeba spravovat mailový účet)
    I kdyz dost pochybuju, ze by za ty problemy s budikem mohla zrovna lokalizace, tak bych ti rozhodne doporucil ji na tuhle verzi nepouzivat. Minimalne asi ztratis popisky u vsech novych polozek v Settings. Muselo by se to vsechno doprelozit a na to ja bohuzel nemam cas. Ten problemu s e-mailovym uctem se vratil proto, ze v novejsi verzi WM6 je zase trochu jinej e-mailovej klient nez v ty verzi na kterou byla ta cestina delana. To se da celkem snadno opravit, protoze ted staci pouzit originalni preklad z Voxe. Asi bych zvladnul jeste udelat castecnou cestinu s funkcnim e-mailovym klientem bez pocesteneho start menu a jen castecnym prekladem Settings. Stal by o to nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Cestina Od Kyle je prima, nicmene nove romky se objevuji tak casto, ze neni mozne aby tato cestina pokryla vse a casto tak muze pak v systemu zlobit, doporucuji tak pouzivat ROM v anglictine
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Jinak upozornim, ze se tato dosti oblibena ROM jiz dostala do verze 3.3 ktera byla vydana teprve pred chvili

    ke stažení zde: xda-developers

    a take je v ocekavani vydani nove ROM od NiTroGenious nekdy kolem vanoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Už jsm si nainstaloval další verzi v pořadí tedy 3.4
    Rád bych Vás požádal jestli někdo máte češtinu, doplněnou i o překlad dalších položek v menu jako například v Nastavení:
    BatteryBar, StartMenu, CommaManager atd. protože pokud nainstaluji češtinu kterou mám myslím verzi 0.4 tak tyto položky potom nemohu obsluhovat protže jsou nepřístupné díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Nejake zlepseni o proti verzi v3.3?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Snad jen maličkosti, každopádně jsem si ověřil, že pokud nenainstaluju češtinu tak mě bude fungovat více položek v menu nastavení, neboď čeština je nepřekládá a oni pak nejsou vidět, jinak jede příjemně rychle, ale mám problém s tím, že mi nefunguje VITO-AudioNotes a to jak ve verzi ROM 3.3 i ROM3.4
    a to jsem opravdu zkoušel verze 1.15 1.25 1.3 1.31 a ani jedna mi automaticky nenahrává.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    2 armando: Zkus prosimte posat jake drobnosti, respektive co je opravene ci vylepsene. Vim, muzu si precist changelog, ale rad bych zkusenosti z praxe. Nerad bych upgradoval zbytecne, prece jen to da docela dost prace (vcetne nahrani aplikaci atd. samozrejme). Predem diky za tve zkusenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Myslím, že to nejdůležitější je, že po čisté instalaci je více jak 50% v ROM i RAM volné a to je super.

    PS: prosím byla by čeština pro WM6.
    Po instalaci češtiny verze 0.4 je sice to základní přeloženo a OK, nicméně právě nové funkce, které jsou přimo instalovány v položce nastavení jsou od té chvíle nedostupné. dokonce i opětovnou odinstalací se již nic nezpraví.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Neo ROM 5.2.1711.18165.0.5.0 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 17:06
  2. Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 26-07-2008, 14:13
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 07:44
  4. English ROM 5.2.1616.18120 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 09:52
  5. Perfect English Edition - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 277
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 15:43