Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: tak mi teda umřelo

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    jsem z toho na mrtvici,udělal jsem hardreset a nechce naskočit,svítí jen úvodní obrazovka,kde je napsaná verze ROM,měl jsem i přes noc vyndanou baterku a nic,pořád stejný,pls poradí někdo co stím? asi do servisu,že jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    17

    Zkus jeste naflesovat firmware, pokud te to pusti do Uboot.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    právě,že mě to nikam nepustí,jen svítí obrazovka (úvodní,tam kde je ROM )
    a nic,ani přes USB,nechám odpojenou baterku přes víkend a pak to zkusím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Do ubootu se dostanes stisknutim volume up a kurzor down pri resetu. Je to neco jako BIOS pocitace, takze jeste pred obrazovkou s verzi rom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    tk do ubootu jsem se dostal,zkoušel jsem nahrát firmware,ale asi dělám něco špatně,ještě to zkusím
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    už nevím,jakou ROMku bych tam strčil,pořád to píše

    flAbsWrite error : 27

    flash error
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Citace Původně odesláno od Anydraj
    Zkus jeste naflesovat firmware, pokud te to pusti do Uboot.
    hledám tady na fóru jak to udělat,ale stále nic nenacházím,dej pls odkaz,jestli víš,kde to je,dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    30

    Zkus si přečíst tady ty stránky.
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=21787&dd=0&fi=0
    Já jsem to podle toho návodu rozjel.Taky mi svítily jenom ty barevné knoflíky.Jinak nic víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    všechno jsem dělal podle návodu snad dvacetkrát,ale nikdy mi to nenaběhlo,pořád mi to píše při dokončení flashe MSIPL flash error,tak nevím,jdu se podívat,kam se to posílá,snad to nebude stát balík,to už by bylo lepší koupit novej stroj,mám Mio od loňského dubna a jsem sním nadmíru spokojenej,ikdyž mi někdy vytuhne,díky za rady :no: :no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    POSTUP PŘI NAHRÁVÁNÍ ROM:
    Nyní si ukážeme, jak nahrávat novou ROM. POZOR! při této proceduře se smažou veškerá uživatelská data v PDA a samozřejmě se přepíše stará ROM! Při tomto procesu nemůže dojít k poškození přístroje ani jeho interního software (alespoň jsem o tom neslyšel). Pokud během procesu dojde k nějaké chybě (třeba i výpadek proudu), tak se dá bez problémů opakovat.

    1. V nastavení ActiveSyncu vypněte volby "Povolit připojení USB" a "Povolit připojení k jednomu z následujících portů". Po nahrátí ROM tyto volby samozřejmě opět zapněte.

    2. Stáhněte si program z http://www.a701.org/MioSoft/index.php?share=14&path=Scoter%20ROM%20update%2FSc oterRomUpdate-R01.exe a uložte ho do nějaké složky např. do "C:\A701_upd\".

    3. Spustte na pristroji UBoot (neco jako BIOS na PC) pomoci kombinace stisknuti tlacitek "Zhlasit" + "Kurzor dolu", za staleho drzeni techto tlacitek vsunte stylus do resetovaciho otvoru (na boku pristroje), ve kterem ho drzte 4 vteriny, pote uvolnete a teprve az se zobrazi menu UBootu, uvolnete obe tlacitka.

    4. Z menu UBootu vyberte "FlashROM Upgrade", potom "CE img with USB", pripojte pristroj k USB kabelu a pockejte par sekund nez UBoot overi pripojeni k PC.

    5. Spustte "ScoterRomUpdate-R01.exe", kliknete na tlacitko OK a v kolonce "File 1" zvolte soubor s ROM, kterou chcete do PDA nahravat. Nyni sledujte procesy probihajici na PDA (kopirovani, kontrola kopirovanych dat - "checksum", flashovani - nahravani nove ROM a kontrola ROM - "verify") a pote na vyzvani PDA resetujte (na PDA hlaseni "Restart your device").

    6. Po restartu se rozbehne nova ROM (chvilku to trva - nelekejte se cerne obrazovky). Po nabehnuti systemu PDA vypnete a provedte tvrdy reset (hard-reset) stisknutim tlacitka "ztisit" + stisknutim cerveneho tlacitka (to kterym se odmitaji hovory) a po zavybrovani obe tlacitka pustite. Tvrdy reset po nahravani ROM je velice dulezity vzhledem ke stabilite nahrane ROM. Nyni jiz muzete zacit pouzivat vasi A701.

    POZOR! Musis davat jenom CE ROM, ne FULL ROM, jinak ROM najdes zde: http://www.a701.org/MioSoft/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Citace Původně odesláno od dali007
    POSTUP PŘI NAHRÁVÁNÍ ROM:
    Nyní si ukážeme, jak nahrávat novou ROM. POZOR! při této proceduře se smažou veškerá uživatelská data v PDA a samozřejmě se přepíše stará ROM! Při tomto procesu nemůže dojít k poškození přístroje ani jeho interního software (alespoň jsem o tom neslyšel). Pokud během procesu dojde k nějaké chybě (třeba i výpadek proudu), tak se dá bez problémů opakovat.

    1. V nastavení ActiveSyncu vypněte volby "Povolit připojení USB" a "Povolit připojení k jednomu z následujících portů". Po nahrátí ROM tyto volby samozřejmě opět zapněte.

    2. Stáhněte si program z http://www.a701.org/MioSoft/index.php?share=14&path=Scoter%20ROM%20update%2FSc oterRomUpdate-R01.exe a uložte ho do nějaké složky např. do "C:\A701_upd\".

    3. Spustte na pristroji UBoot (neco jako BIOS na PC) pomoci kombinace stisknuti tlacitek "Zhlasit" + "Kurzor dolu", za staleho drzeni techto tlacitek vsunte stylus do resetovaciho otvoru (na boku pristroje), ve kterem ho drzte 4 vteriny, pote uvolnete a teprve az se zobrazi menu UBootu, uvolnete obe tlacitka.

    4. Z menu UBootu vyberte "FlashROM Upgrade", potom "CE img with USB", pripojte pristroj k USB kabelu a pockejte par sekund nez UBoot overi pripojeni k PC.

    5. Spustte "ScoterRomUpdate-R01.exe", kliknete na tlacitko OK a v kolonce "File 1" zvolte soubor s ROM, kterou chcete do PDA nahravat. Nyni sledujte procesy probihajici na PDA (kopirovani, kontrola kopirovanych dat - "checksum", flashovani - nahravani nove ROM a kontrola ROM - "verify") a pote na vyzvani PDA resetujte (na PDA hlaseni "Restart your device").

    6. Po restartu se rozbehne nova ROM (chvilku to trva - nelekejte se cerne obrazovky). Po nabehnuti systemu PDA vypnete a provedte tvrdy reset (hard-reset) stisknutim tlacitka "ztisit" + stisknutim cerveneho tlacitka (to kterym se odmitaji hovory) a po zavybrovani obe tlacitka pustite. Tvrdy reset po nahravani ROM je velice dulezity vzhledem ke stabilite nahrane ROM. Nyni jiz muzete zacit pouzivat vasi A701.

    POZOR! Musis davat jenom CE ROM, ne FULL ROM, jinak ROM najdes zde: http://www.a701.org/MioSoft/
    TAK PŘESNĚ TOHLE JSEM DĚLAL,ALE JINAK DÍK
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    4

    Tak s tímto jsem se potkal také .... nepomohlo vůbec nic.
    Jedniná rada - pokud je Mio ještě v záruce - zaslat na reklamaci - pomůže výměna desky.

    Mimochodem, po výměně desky doporučuji zkontrolovat vše - nešlo mi sluchátko, a pár dalších drobností - tedy teď mám třetí a Mio jede v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Citace Původně odesláno od laser1
    Tak s tímto jsem se potkal také .... nepomohlo vůbec nic.
    Jedniná rada - pokud je Mio ještě v záruce - zaslat na reklamaci - pomůže výměna desky.

    Mimochodem, po výměně desky doporučuji zkontrolovat vše - nešlo mi sluchátko, a pár dalších drobností - tedy teď mám třetí a Mio jede v pohodě
    mám to z druhé ruky,z loňského dubna,tak to by asi nešlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    tak už nejde ani hardreset,to je bída
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    to by člověk nevěřil,jak si tady sám se sebou pokecá
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MIO umřelo
    Od Fosgen v sekci Mio
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 05-07-2007, 23:17
  2. Existuje teda ta demoverze nebo ne??
    Od tommysoft_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 09:48
  3. Umřelo mi hx4700
    Od Seki_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-11-2005, 12:04
  4. MDA compact + Windows Mobile 5 = jak teda?!
    Od glogloman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 31-08-2005, 13:03
  5. Umřelo mi MDA II
    Od kchrz_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-05-2005, 12:50