Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Je nějaké icq s diakritikou??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    29

    Je nějaké icq s diakritikou??

    poraďte pls.....už delší dobou nemohu nic nalést
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co přesně znamená ICQ s diakritikou? Většinou záleží, co má za soft protistrana. Problémy dělala například Miranda nebo nějaký ruský soft začínající na Q (nebo tak něco) - oba na PC.

    Jinak po nynějších zkušenostech s několika softy jsem dospěl k názoru, že jediný použitelný soft na ICQ (a další IM) je Agile. Už jsem napsal Ježíškovi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Myslíš Q jako QIP ? Používám ho a protistrany s ICQ si na diakritiku nestěžují, stěžoval si jen synek s telefonem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    QIP na PDA jsem zkoušel - ještě děsnější, než defaultní ICQ. Na PC nevím - IPF něco má (možná je i verze pro PC) a je to hrůza, asi jako celý ICQ protokol. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    QIP je opravdu problematický, ale nemůže za to sám - problém je v protokolu ICQ. Nicméně mChat ICQ umí a s výjimkou QIPu dokonce správně zobrazuje a odesílá češtinu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    29

    Super za radu......tak ten mChat je přesně to co jsem hledal!!!
    předtím když mi někdo psal z PC tak se mi neukazovala diakritika a teď je to hezky česky
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Zase sem outsider... ja si proste qipa pro pdacko nemuzu vynachvalit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    QIP pro PC, pro PDA radeji vyuzivam IM plus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    mChat také nejede špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od MRH
    mChat také nejede špatně.
    Používám odlehčenou verzi mChatu gsICQ a diakritika jede naprosto v pohodě. Naprostá spokojenost. A hlavně ta cena -> 0 Kč (freeware)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s diakritikou - WM 6
    Od sotik v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 10:06
  2. Kantakty s diakritikou a SIM karta
    Od kloki v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 12:15