Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Kaiser - neco jako firewall?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Existuje nejaky program pro Kaisera, ktery by mne ukazal, co se mne porad pripojuje pres gprs ven? Posledni dva dny se mne stava, ze co hodinu se neco nepozorovane pripoji, stahne par kilobajtu (utrati moje penize) a zase se odpoji. Predpokladam, ze je to nejaka aplikace na pocasi nebo neco podobneho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Jestli tě dobře chápu, tak myslíš něco jako sledování portů, tak to jsem na pda ještě neviděl. Ale řešit by se to nechalo tak, že se připojíš třeba přes wifku na router, na kterém to budeš sledovat. Nebo tedy ještě lépe, být připojen kabelem k pc a sledovat to na něm.

    Jinak tvůj problém má možná jednoduché řešení. Připojovat se mohou automaticky nějaké programy, které mají nastavenou automatickou aktualizaci. Toto jsem hned vypínal třeba u Satelite data update (soft na aktualizaci pozic GPS satelitů).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Nojo, jenze ja nainstaloval na kaisera hromadu software, protoze jsem potreboval vyzkouset, ktery se mi osvedci a ktery si necham a ted nemuzu zjistit, ktera potvora se pripojuje. Porty mne nezajimaji, aplikace ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    no tak spoj s pc, zapni nějakej odchytávač paketů, zjisti kam jdou a podle toho už jednoduše zjistíš jakej soft to dělá. a nebo hledat hledat co za soft to je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    28

    Řešením alespoň pro WiFi je:
    Airscanner Mobile Sniffer
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vivat paranoia

    Myslím postačí aplikace NoData od MoDaCo a pak se ještě podívat, co máš v PDA za aplikace, které by mohly požadovat nějaká data z netu a popř. to vypnout nebo přenastavit na ruční stahování nebo jen při připojení k PC či Wi-Fi (pokud to program umožňuje). Také by mohlo jít o již známý problém s ActiveSync - viz
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Neco jako BatteryStatusExt pro HTC Kaiser
    Od jirka.s v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 20:29
  2. něco jako HTC P3300 s klavesnicí?
    Od jirii_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-01-2008, 08:52
  3. Něco jako pokročilé plánování?
    Od Naj_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-05-2007, 09:24
  4. Ma iPAQ neco jako EXT-ROM?
    Od Shady_cz_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-02-2005, 12:28