Ale vzdyt to neni pravda! Koukni na ty XDA-Dev - s touto novou utilitou je proste ExtROM volne pristupna pro cteni i zapis, jako treba SD karta!Původně odesláno od JirkaP.
Ale vzdyt to neni pravda! Koukni na ty XDA-Dev - s touto novou utilitou je proste ExtROM volne pristupna pro cteni i zapis, jako treba SD karta!Původně odesláno od JirkaP.
Souhlasím, pomocí tohoto programu lze měnit obsah EXT-ROM, ale vlastní archivaci jednotlivých ROMek tímto programem provést nelze.
Zde jsem založil novou diskuzi k tomuto programu a ihned upozornil na nebezpečí, které hrozí při neuváženém měnění obsahu tohoto prostoru - EXT-ROM.
Pokud použiji např. verzi 16050 a jen ji bez uprav flaschnu do MDA II od Eurotelu - co se stane?Bude to funkční?
Tak se již stalo mám novou verzi a nejde mi bezdrátový modem.Jinak se zdá ,že vše funguje.Jakmile chci vyvolat funkci bezdrátový modem zahlásí to :Pokus o nepovolenou operaci.Nevíte někdo co s tím?Kde se stala chyba?
Flaschoval jsem verzi16050, jednu z těch co je uvedena v článku.
... máte nainstalovanou lokalizaci? Pokud ano, vypněte překlad UI (v Start/Nastavení/záložka systém/Nastavení LEng).Původně odesláno od seba
PavelR.
Děkuji - opravdu to již funguje. Možnost s českou lokalizací není? Nebo u jaké verze by byla?... máte nainstalovanou lokalizaci? Pokud ano, vypněte překlad UI (v Start/Nastavení/záložka systém/Nastavení LEng).
... ozvěte se mým ex-kolegům na support@moravia-consulting.com a požádejte o poslední verzi LEngu (tuším, že build 3382), ten by měl běžet na ROM 1.60.xx a Wireless Modem by Vám měl fungovat i s překladem UI.Původně odesláno od seba
PavelR.
Díky za Vaše rady.Dostávám se k tomu,že bych si snad i něco upravil, ale mám v tom zatím docela hokej.Prosím mějte se mnou trpělivost.Pokud při úpravě souboru ms_nbf odstraním některé složky-musím je odstranit i ve složce config?A co mám udělat s autorun?Dá se nějakým způsobem zajistit to ,abych měl k dispozici českou klávesnici, emaily a texty ve wordu by se daly psát a číst česky?Na češtinu v záložkách kašlu to už nějak poznám co kde je.
...a uz jste nekdo zkousel vcera vypustenou ROM 1.72?
http://www.mtekk.com.au/browse/page875.html
Jdu na ni.Děkuji. A pro neanglány príkládám strojový překlad.
Nemáte někdo cody?
NK.NBF = 0x20040304
ms _.nbf = 0x20040305
rádio _.nbf = 0x20040306
Tak zde jsou Code už jsem je našel - právě probíhá fasch ????????
Jenom bych se chtel zeptat jestli ta verze rom pro MDA 2 co je na nemeckem serveru u T-Mobile, tak jestli je v nemcine nebo v anglictine. A taky jestli kdyz si ji flasnu tak jestli prijdu o zaruku u ceskeho T-Mobile.
Ta stavajici verze je dost hrozna, napriklad problemy s vypinanim kdyz je aktivovany bluetooth (kdyz si to neohlidam tak se mda vubec nevypne). Nebo pri odpojeni GPRS se obcas neda pripojit a musim restartovat radiovou cast
Diky Jirka
... ROM na nemeckem webu je v nemcine a o zaruku pri vlastnim preflashovani jakoukoliv ROM stahnutou jinde nez ze stranek operatora v zemi, kde jsi MDA2 koupi, prijdes ... ac je to nelogicke, protoze T-mobile DE je sestrou T-mobile CZ, tak je to bohuzel tak ...Původně odesláno od Dangar
PavelR.
Ve verzi 1.72 jsem narazil na tyto programy"
3_networkname.CAB
Broadcast_WWE.sa.CAB
CallerIDB31_Hima2_WWE.CAB
CameraRC132_WWE_1.5.sa.CAB
MIDI56.sa.CAB
MMS1.6.0.14WWE.CAB
OEM_WWE_04042201.sa.CAB
Version_AKU_172.sa.CAB
poradí mi někdo k čemu jsou a které je nutno zachovat a které ne?
Moc dík zkušenějším pardálům![]()
... viz zde ...Původně odesláno od indy
PavelR.