Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 117

Téma: Flashování XDA II zařízení - jak na to?

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Citace Původně odesláno od Arkobad
    Takze neni mozne provest upgrade pomoci nejake hotove zahranicni (treba TMO ci O2) distribuce a pak si do ExtROM jen nahrat obsah puvodni ExtROM? Podle mne ano, proc podle tebe ne? Podle me presne k tomuto ta utliltka na odemceni ExtROM i pro zapis je - aby si clovek nemusel pripravovat vlastni instalacni soubor, pouzil nejaky hotovy (treba od O2) a pak si jen prepsal obsah ExtROM na ten, ktery tam mel puvodne od sveho operatora. Vzdyt cely vtip a vyznam ExtROM je prave v tom, ze je mozne mit jednotne univerzalni verze ROMky operacniho systemu a veskera customizace pro jednotlive operatory + jejich bonusove aplikace jsou prave v ExtROM, ne???
    Opravdu jsi cetl toto: http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?p=40412#40412
    Není možné, protože nelze nahrávat ( přepisovat ) jednotlivé soubory ( *.CAB ) v EXT-ROM případně měnit soubor config.txt.
    Tam ty jednotlivé soubory dostaneš pouze a jen flashnutím - pomocí programu HimaUpgradeUt.exe
    Ale vzdyt to neni pravda! Koukni na ty XDA-Dev - s touto novou utilitou je proste ExtROM volne pristupna pro cteni i zapis, jako treba SD karta!

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Souhlasím, pomocí tohoto programu lze měnit obsah EXT-ROM, ale vlastní archivaci jednotlivých ROMek tímto programem provést nelze.

    Zde jsem založil novou diskuzi k tomuto programu a ihned upozornil na nebezpečí, které hrozí při neuváženém měnění obsahu tohoto prostoru - EXT-ROM.



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Pokud použiji např. verzi 16050 a jen ji bez uprav flaschnu do MDA II od Eurotelu - co se stane?Bude to funkční?

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak se již stalo mám novou verzi a nejde mi bezdrátový modem.Jinak se zdá ,že vše funguje.Jakmile chci vyvolat funkci bezdrátový modem zahlásí to :Pokus o nepovolenou operaci.Nevíte někdo co s tím?Kde se stala chyba?
    Flaschoval jsem verzi16050, jednu z těch co je uvedena v článku.

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od seba
    Tak se již stalo mám novou verzi a nejde mi bezdrátový modem.Jinak se zdá ,že vše funguje.Jakmile chci vyvolat funkci bezdrátový modem zahlásí to :Pokus o nepovolenou operaci.Nevíte někdo co s tím?Kde se stala chyba?
    Flaschoval jsem verzi16050, jednu z těch co je uvedena v článku.
    ... máte nainstalovanou lokalizaci? Pokud ano, vypněte překlad UI (v Start/Nastavení/záložka systém/Nastavení LEng).

    PavelR.

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    ... máte nainstalovanou lokalizaci? Pokud ano, vypněte překlad UI (v Start/Nastavení/záložka systém/Nastavení LEng).
    Děkuji - opravdu to již funguje. Možnost s českou lokalizací není? Nebo u jaké verze by byla?

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od seba
    ... máte nainstalovanou lokalizaci? Pokud ano, vypněte překlad UI (v Start/Nastavení/záložka systém/Nastavení LEng).
    Děkuji - opravdu to již funguje. Možnost s českou lokalizací není? Nebo u jaké verze by byla?
    ... ozvěte se mým ex-kolegům na support@moravia-consulting.com a požádejte o poslední verzi LEngu (tuším, že build 3382), ten by měl běžet na ROM 1.60.xx a Wireless Modem by Vám měl fungovat i s překladem UI.

    PavelR.



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Díky za Vaše rady.Dostávám se k tomu,že bych si snad i něco upravil, ale mám v tom zatím docela hokej.Prosím mějte se mnou trpělivost.Pokud při úpravě souboru ms_nbf odstraním některé složky-musím je odstranit i ve složce config?A co mám udělat s autorun?Dá se nějakým způsobem zajistit to ,abych měl k dispozici českou klávesnici, emaily a texty ve wordu by se daly psát a číst česky?Na češtinu v záložkách kašlu to už nějak poznám co kde je.

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    134

    ...a uz jste nekdo zkousel vcera vypustenou ROM 1.72?
    http://www.mtekk.com.au/browse/page875.html

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Jdu na ni.Děkuji. A pro neanglány príkládám strojový překlad.
    Nemáte někdo cody?
    Připojené soubory Připojené soubory

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    NK.NBF = 0x20040304
    ms _.nbf = 0x20040305
    rádio _.nbf = 0x20040306
    Tak zde jsou Code už jsem je našel - právě probíhá fasch ????????

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    19

    Jenom bych se chtel zeptat jestli ta verze rom pro MDA 2 co je na nemeckem serveru u T-Mobile, tak jestli je v nemcine nebo v anglictine. A taky jestli kdyz si ji flasnu tak jestli prijdu o zaruku u ceskeho T-Mobile.

    Ta stavajici verze je dost hrozna, napriklad problemy s vypinanim kdyz je aktivovany bluetooth (kdyz si to neohlidam tak se mda vubec nevypne). Nebo pri odpojeni GPRS se obcas neda pripojit a musim restartovat radiovou cast

    Diky Jirka



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Dangar
    Jenom bych se chtel zeptat jestli ta verze rom pro MDA 2 co je na nemeckem serveru u T-Mobile, tak jestli je v nemcine nebo v anglictine. A taky jestli kdyz si ji flasnu tak jestli prijdu o zaruku u ceskeho T-Mobile.
    ... ROM na nemeckem webu je v nemcine a o zaruku pri vlastnim preflashovani jakoukoliv ROM stahnutou jinde nez ze stranek operatora v zemi, kde jsi MDA2 koupi, prijdes ... ac je to nelogicke, protoze T-mobile DE je sestrou T-mobile CZ, tak je to bohuzel tak ...

    PavelR.

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    33

    Ve verzi 1.72 jsem narazil na tyto programy"
    3_networkname.CAB
    Broadcast_WWE.sa.CAB
    CallerIDB31_Hima2_WWE.CAB
    CameraRC132_WWE_1.5.sa.CAB
    MIDI56.sa.CAB
    MMS1.6.0.14WWE.CAB
    OEM_WWE_04042201.sa.CAB
    Version_AKU_172.sa.CAB

    poradí mi někdo k čemu jsou a které je nutno zachovat a které ne?
    Moc dík zkušenějším pardálům

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od indy
    3_networkname.CAB
    Broadcast_WWE.sa.CAB
    CallerIDB31_Hima2_WWE.CAB
    CameraRC132_WWE_1.5.sa.CAB
    MIDI56.sa.CAB
    MMS1.6.0.14WWE.CAB
    OEM_WWE_04042201.sa.CAB
    Version_AKU_172.sa.CAB
    ... viz zde ...

    PavelR.

Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-05-2010, 20:25
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2010, 16:59
  3. Loox 600 - PC nenajde pocket PC zařízení při flashování ROM
    Od BinLadin v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 14:47
  4. Flashování MDA II
    Od trend99_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 14:38
  5. Flashování
    Od Kouďák v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 18:07