Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: instalacka e-ten backup utility

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    prosim vas nemate nekde tuto instalcku, odinstaloval sem si to(x500) a z pc to nemuzu znova najet, a nechci davat zas tovarni nastaveni
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Start>programy>nastroje>obnoveni aplikaci

    Tam mas vsechny istalace aplikaci, jelikoz i po odinstalovani zustavaji v romce.
    Jinak se to tu probiralo jiz vikrat, ale uznavam ze zdejsi zpusob vyhledavani je na prd.

    EDIT: Jinak ti doporucuju programek PPCPimBackup o kterem si myslim ze je mnohem lepsi a je free. Sosnout ho muzes ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Kód:
    http://uloz.to/546809/PREI_BkupRsto.3.2.AllLan.CAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    děkuji moc za Backup utitilu, tak éjsem ji sháněl, protože v romce od TB pro M700 nic nebylo.

    Možná jsem sehnal Scenarios. Funguje jak má. Na požádání zašlu nebo někde pověsím. jinak jsem nic jednoduchého na profily zvonení a podsvícení sehnat nemohl.

    nemáte ještě ten program od E-tenu, který na ploše vytváří ikony (myslím že se to jmenuje Quick link nebo ZtQuicklink). jeden mám, ale instalace je unsuccesfull. děkuji moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    Prosím o reup. Backup Utilitu moc bych ho potřeboval moc díky )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    vyprdni se na ni a sežen si SPB backup. zálohuje kompletněji! lepší než e-tenovská.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    To Audis: rád bych se na ni vyprdnul,ale Flaschnul jsem ROM-ku a ta nová bohužel nemá tento program a já potřebuju zpět nahrát kontakty,zprávy atd. :? Mi to došlo bohužel pozděops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    4

    Audis, móóóc díííky Už jsem se viděl jak budu datlovat a schánět kontakty po všech čertech - Díky-
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    nebo jsi mohl gooooooooooooooooglit a někde si ho najít. já jsem ho hledal asi 1 minutu a nenašel v ryzchlosti... nemáš zač, měl jsi stesti, že jsem byl doma.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ASUS backup utility na A696
    Od vlado4_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 06:39
  2. backup utility
    Od -jon-_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-08-2002, 14:24