Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Mda Vario non stop v landscape modu?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    Zdravim chci se zeptat jestli je možné nějak dosáhnout toho, aby se displej Varia orientoval pouze na šířku a neotáčel se po zavření. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    to nikdo o ničem nevi:?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    O hotove aplikaci nevim, ale tohle se odchytit da.
    Pri zmene orientace je poslana zprava WM_SETTINGSCHANGE a orintaci displeje lze zmenit pres API ChangeDisplaySettingsEx
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    Tak moc jsem ti z tvé zprávy neporozuměl no ale pochopil jsem že by to nějak jít mělo Sry ale je to prvni moje ppc a mam ho "krátce" cca 2 měsíce
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    RStein to myslel tak, ze pokud nic neni, tak by teoreticky mel jit udelat program, ktery by to umel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    CommanderZ: Dekuju, ze mi delate tiskoveho mluvciho
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    aha tak to je fajn Tak ted ji to chce ještě vytvořit Bude to náročné? Nikdy jsem nic takového nedělal ale nevadilo by mi kdybych se něco přiučil....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    up....pořad nikdo nic nevymyslel? Ja se v tom sám nepochytám....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Myslim, ze Tweaks2k2NET umi zmenit orientaci displaye, cab se tu urcite nekde najde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    možná by ti mohl pomoc program Reg_set
    kdysi jsem to zkoušel právě pro zakázání rotace u Varia. Stačí pustit zástupce když jsi v landscape modu a už se ti po zavření varia nepřeklopí, tedy dokud neuděláš SR, to se dá vyřešit přidáním zástupce zas do StartUp
    Jediná nevýhoda je že se to vrací když použiješ foťák
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    tak to je pecka Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Compact :: ClearType i v Landscape módu
    Od Pavel Koza v sekci + Registry
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 00:47
  2. Navigon nefunguje v landscape módu
    Od Pavlos_2004 v sekci Navigon
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 17:32