Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 54

Téma: Prelude nefunguje?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Zdravím,

    do čtvrtečního odpoledne jsem s oblibou používal program Prelude (ICQ, MSN), ale od čtvrtka program po připojování sám ukončí. Zkoušel jsem jej přeinstalovat, odinstalovat a nainstalovat znovu, nainstalovat na čisté zařízení, ale výsledek stále stejný. Má někdo podobný problém?

    děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    19

    od včerejška se mi to taky stává.. na WM5 to přestalo fungovat. a na WM6 mi zatím blbne GPRS takže nemůžu zkusit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    54

    na HTC Vox mi tiez oddnes nefunguje....doteraz bez problemov. Co sa deje???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od landov
    na HTC Vox mi tiez oddnes nefunguje....doteraz bez problemov. Co sa deje???
    to by mě také zajímalo, nefunguje to už od čtvrtka - ani MSN ani ICQ. Web preludeicq.com už také není. Jen si říkám, aby nebyl konec... Ostaní klienti jsou dost k ničemu :-(

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    hmmm tak vážně nefunguje, po spuštění to asi za dvě vteřiny spadne :? :no: a minulý týden mi to ještě jelo v pohodě, ICQ i MSN (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    ba ba : musel jem přejít na QIP. Ten zatím jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Prelude blbnul uz v lete a ted zase. Jeste jsou k dispozici IM+ a Fring. QIP nejak divne serazuje online a offline klienty. Inlux Messenger je od stejneho autora jako Prelude a taky nejde. No moc tech ICQ klientu, ktere stoji za neco, nemame.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od RadimK
    Prelude blbnul uz v lete a ted zase. Jeste jsou k dispozici IM+ a Fring. QIP nejak divne serazuje online a offline klienty. Inlux Messenger je od stejneho autora jako Prelude a taky nejde. No moc tech ICQ klientu, ktere stoji za neco, nemame.
    Inlux Messenger - Funguje! Díky za tip.

    Download:
    http://www.inlusoft.com/pages/downloads.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od st.tom
    Citace Původně odesláno od RadimK
    Prelude blbnul uz v lete a ted zase. Jeste jsou k dispozici IM+ a Fring. QIP nejak divne serazuje online a offline klienty. Inlux Messenger je od stejneho autora jako Prelude a taky nejde. No moc tech ICQ klientu, ktere stoji za neco, nemame.
    Inlux Messenger - Funguje! Díky za tip.

    Download:
    http://www.inlusoft.com/pages/downloads.html

    Program funguje parádně, až na to, že mi některé kontakty zobrazuje zrcadlově.. takže místo "st.tom" je to "mot.st"..., zajímavé je, že je to jen u některých kontaktů, nemáte někdo zkušenost jak to odstranit?

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Tak vidim, ze autor Inluxu nepokracuje ve vyvoji - tenhle problem jsem mel cca pred pul rokem...

    Vyzkousejte jeste mChat. Je to sice konverze z PDA, takze nastavovani je trosku tezkopadnejsi, ale je v nem moznost mnoha nastaveni, vcetne portu a socketu, takze s pripojenim by nemel byt problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od st.tom
    Citace Původně odesláno od RadimK
    Prelude blbnul uz v lete a ted zase. Jeste jsou k dispozici IM+ a Fring. QIP nejak divne serazuje online a offline klienty. Inlux Messenger je od stejneho autora jako Prelude a taky nejde. No moc tech ICQ klientu, ktere stoji za neco, nemame.
    Inlux Messenger - Funguje! Díky za tip.

    Download:
    http://www.inlusoft.com/pages/downloads.html
    Mohl by jsi mi dát link přímo na soubor, kterej mám stáhnout? ať z téhle stránky stáhnu cokoliv tak to na Qteku 8310 (WM6) píše že tahle aplikace není určená pro tuto verzi systému... díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od Death_Angel
    Citace Původně odesláno od st.tom
    Citace Původně odesláno od RadimK
    Prelude blbnul uz v lete a ted zase. Jeste jsou k dispozici IM+ a Fring. QIP nejak divne serazuje online a offline klienty. Inlux Messenger je od stejneho autora jako Prelude a taky nejde. No moc tech ICQ klientu, ktere stoji za neco, nemame.
    Inlux Messenger - Funguje! Díky za tip.

    Download:
    http://www.inlusoft.com/pages/downloads.html
    Mohl by jsi mi dát link přímo na soubor, kterej mám stáhnout? ať z téhle stránky stáhnu cokoliv tak to na Qteku 8310 (WM6) píše že tahle aplikace není určená pro tuto verzi systému... díky
    link
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Asi se Prelude "prekabátilo" na Inlux Messenger.
    Vypadají stejně a Inlux Messenger funguje, narozdíl od již neexistujícího Prelude.
    PS: jen nějak divně řadí písmenka v názvech userů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od man
    Asi se Prelude "prekabátilo" na Inlux Messenger.
    Vypadají stejně a Inlux Messenger funguje, narozdíl od již neexistujícího Prelude.
    PS: jen nějak divně řadí písmenka v názvech userů.
    zrcadelne ;-) a zcela nahodne vybira jmena...
    Mimochodem se udrzim on-line i kdyz telefonuju, to prelude neumel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Udržení online je ok a jména snad tvůrce opraví.
    A dle zdrojáku to vypadá opravdu na Prelude. Proto přestala tato verze makat a web je nedostupný. (Starší verze prý chodí pořád, ale já mám WM6 a tam jsem je nerozchodil ( ) Zřejmě změna majitele.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prelude a Qip na HTC S310
    Od zizizuzi v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 23:56
  2. Kompatibilní ICQ klient "Prelude"
    Od Petr.Sybol v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 25-09-2007, 21:12
  3. Prelude ICQ a kontakt list
    Od MrQuick v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 18:40
  4. Prelude-proč se po vypnutí připojuje?
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-07-2006, 09:27
  5. Prelude ICQ
    Od Standa_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 09:02