Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Sdileni internetu ^^

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravim,
    at delam co delam, tak mi nechce fungovat net pres USB. Ano hledal jsem, ale nic jsem nenasel. Jedine co mi to porad dela je, ze se mi to pripojuje pres GPRS, to sice funguje OK, ale je mi to celkem prd platne, jeslti mi nejede sitovka. ^^ (paranoik v tom) Takze byl by nekdo tak hodny a nahodil mi nejaky navod (pro blbce pokud mozno), jak to zprovoznit? ActiveSync mi jede OK.

    EDIT: Zapomnel jsem napsat, ze mam M700 a PC mam pripojene pres router.

    Dekuji,
    Hyems
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    6

    skontroluj si nastavenia:

    settings/conections/usb to PC
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Mam povolene rozsireni funkce site, jeslti mas na mysli toto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    6

    presne - myslim ze ja som to musel nechat volne-netiknute aby to fungovalo - skus a daj vediet
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    No zkousel jsem to, jak zaskrtne, tak i odskrtnute, ani jedno nefungovalo. Spis bych potreboval poradit, jak si mam nakonfigurovat sitovy pripojeni, takle tam mam jenom moznosti pres WAP a GPRS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    DLZ DLZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    30

    Máš správně nastaven ActiveSync?

    V "Nastavení připojení" zaškrtni "Povolit připojení USB" a "Počítač je připojen k" zvol Internet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od DLZ
    Máš správně nastaven ActiveSync?

    V "Nastavení připojení" zaškrtni "Povolit připojení USB" a "Počítač je připojen k" zvol Internet.
    Ano, vsechno mam takle nastavene.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    DLZ DLZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    30

    Ještě mne napadá v ActiveSync v PDA (Start - Programs) při odpojeném USB kabelu zkontroluj nastavení (Menu - Connections...). Musí tam být " 'USB". Já tam měl defaultně "BlueTooth sync"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    No tak, ted kdyz dam pripojit, tak se mi odpoji ActiveSync a v sitovych pripojenich se mi vytvori nove spojeni Windows Based-Mobile sharing internet device nebo tak nejak. Po nejaky chvili je tam spojeno, ale net v PDA nejde a potom se mi to automaticky odpoji a v PDA se mi ukaze hlaska: Vzdalena strana ukoncila spojeni a znova se mi pripoji ActiveSync.....

    Zkusim to jeste na druhym kompu, nejake napady, co je spatne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    DLZ DLZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    30

    ...teď zkus zase zaškrtnout popř. zruš zaškrtnutí rozšíření sítě, jak se o tom psalo v počátku tohoto vlákna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od DLZ
    ...teď zkus zase zaškrtnout popř. zruš zaškrtnutí rozšíření sítě, jak se o tom psalo v počátku tohoto vlákna.
    Pokud nemam zaskrtnute rozsireni site, tak se mi v sitovych propojenich neobjevi nove spojeni, ale normalne se synchronizuje a pote kdyz zapnu net, tak se to chova stejne jako posledne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    DLZ DLZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    30

    ...a nemáš ve Windowsovském firewallu zakázán ActiveSync? Mně se žádné "Windows Based-Mobile sharing internet" nikde neobjevuje, nebo o tom ani nevím. Prostě připojím USB kabel, ActiveSync provede synchronizaci, spustím v X500+ Internet Explorer a surfuji. Nepoužíváš náhodou program Internet Sharing? Tam se nastavuje připojení pomocí mobilního operátora. Jinak já nemám zaškrtnuté rozšíření sítě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Aha tak to sem to spatne pochopil. Ja myslel, ze se to dela pres to sdileni internetu, proto mi bylo divny, ze tam jsou jenom na vyber mobilni sluzby.
    Kazdopadne pokud vypnu rozsireni site, tak se mi to ani nesynchronizuje. Kdyz to jenom pichnu a zkusim otevrit nejakou stranku, tak mi to vyplivne hlasku: "Hledanou chybu nezle najit v dusledku neznamne chyby 0x80072f78", aby toho nebylo dost, tak mi ActiveSync hlasi, ze nasel chybu s kompem a ID cislo ty chyby ^^. Uz s tim zacinam ztracet nervy...

    EDIT: Windows firewall mam vypnuty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    DLZ DLZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    30

    Neztrácej nervy. To je nejlepší škola, když se řeší problémy. Zkus

    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=n+...+_single&ide=880

    ...tam je odstranění té chyby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Hmm tak ted si pripadam jak naprostej prostacek.....
    Nejen, ze jsem nenasel ten clanek o nastaveni a to tady s tim otravuju, ale jeste je to tak provareny ^^ achjooo fakt sem pitomec.

    Jinak opravdu moc dekuju za rady a trpelivost. Diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nabídka sdílení internetu
    Od amos.zamba_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-06-2009, 18:32
  2. sdileni internetu bez AS z PC do PDA
    Od vurmik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 08:27
  3. Sdílení internetu z PPC do PC
    Od Blondak_s.r.o. v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2006, 17:20