Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Asus P526 a navigacia

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    11

    Mate niekdo rozchodeny nejaky nav. SW v P526ke? Ked hej, tak aky, iGO, alebo TomTom? Ake mate s nim skusenosti?
    Dakujem za odpovede rozmyslam o jeho kupe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    11

    Nikdo nic?
    Tak nevadi, napisem sem svoje skusenosti, mozno to niekomu pomoze. Zatial fungujem s Tomtomom. Po asi tyzdni sa mi nepodarilo rozbehat na P526ke iGO.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    57

    mne nejde ani tom tom (TTM6)
    ake mas nastavenie GPS ?

    v IGO mi to tvrdi ze nasiel GPS na port1 , aj vie zapnut GPS ale ziadne sat nevidi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    11

    V Tomtome mam nastaveny: Iny NMEA GPS s prenosovou rychlostou 4800 na COM3. Ty mas tiez P526ku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    57

    hej..... teda - chvilu som mal, sikovny fon , ale ten procesor a tieto problemy s GPS ma odradily....

    mal si nieco nastavene v EXTERNAL GPS ?

    ja som mal :

    program : com 2
    speed: 9600, 4800, 2400
    HW : com3
    zaskrtnuta automatika

    potom som este skusil
    program : com 2
    speed: 4800, 2400, 9600
    HW : nic
    zaskrtnuta automatika

    ak sa nemylilm tak na nastaveni rychlosti nezalezi...

    a neslo to ani tak....

    skusal som aj GPS TUNEr - tiez nie
    AUTODETECTGPS - mi gpsku nasiel na com1 - rychlost 1200

    a soft na prepinanie SIRFIII gpsiek do NMEA modu (SIRFTECH)
    ju tiez nikdy nenasiel...

    takze bye, bye ASUS... :-((((((




    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    11

    Oprava, COM1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tom Tom chodi skvele na tomto zarizeni.V tom tomovi jsem vybral com1 a maka to na vybornou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    Ja mám rozchozené IGO a slape uplně perfektně. Chytá mi to signál líp než navigace TOM TOM 910.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    Ja mam taky na 526 iGO mel sem ten mob uz z mapama ale zacalo mi to pri zapnuti hazet chybi hardwareIDerror a nevim uz jak tu gps zpravit.Jestli nekdo vite co s tim tak poradte diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    zkus asus fix
    http://www.edisk.sk/stahni/96627/iGo_2006_SE_18-06-2007_ASUS_Fixes.rar_1.05MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    A to asus fix je dobre naco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    Mělo by to odstranit problémy té errorové hlášky, o které se tady psalo. Je to fix na WM6.
    Pokud by by tě to zlobilo dal tak ti můžu jeětě poradit dál.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    Dík že se mi snažíš pomoct ten problém vyresit.Ale mam jeste mnoho otázek jestli nevadí.Sem ten soubor stáh a rozbalil je tam soubor iGO.exe a další.Co mam s nim udelat to ho mám někam nakopírovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    problém je již vyrešen
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    40

    Ahoj ja mam P526i - co znamena zakoupeno primo s navigaci na micro SD karte 2GB A-Data, po prvnim spusteni se automaticky z karty nainstalovala aplikace pro navigaci, bohuzel data a spusteni je vazano ID cislem SD karty takze pokud nakopirujete data z jedne karty na druhou tak vam to nepujde. V pripade reklamace musite poslat original poskozenou SD kartu a oni vam poslou novu. Jinak navigace slape uplne super jsou tam mapy cele Europy dokonce i Albansko , krome byvalych Ruskych statu a sem moc spokojeny, co se tyce tom tom tak k tomu pristup nemam a je pro mne zbytecne platit za dalsi navigaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus P526 a SMS
    Od Hunter_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 17:59
  2. ASUS p526 - zkušenosti
    Od chucky_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 17:54
  3. ASUS P526 - Zkušenosti
    Od chucky_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-09-2008, 13:49
  4. Asus P526
    Od jurec_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 14:56
  5. ASUS p526 a internet
    Od chucky_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 19:45