Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: SD a iPAQ 3970

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Ahoky všichni co máte tentoo krásný stroj dée než já...

    Koupil jsem ho nedávno, jsem s ním navísost spookojen. Před týdnem jsem si koupil SD P DATA 128MB a fachalo to jako hodinky. Náhrál jsem si MP3 a pouštěl je prostě v pohodě.
    Dneska se mi to nějak zaseklo a po resetu jsem našel na kartě samé nesmysli. Již se mi to stalo i před tím, ale po restetu byli adresare na karte v pohode. Prosim o pomoc. Nevím jak se dostat ke svím datům. Čtečku ani fotak nemám,

    Díky moc za každou radu. Už jsem na toma tak že jsem chtel udelat HW reset jestli se to nezlepsi, mam pocit ze asi ne. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste se pomodlit a pouzit nejaky nastroj na opravu, napriklad nedavno recenzovany Pocket Mechanic. Nicmene vzhledem k popisu bych si troufnul tvrdit, ze se s timmneda nic delat. Nenahraval jste trebas soubory primo do rootu karty? Vejde se jich tam jen omezeny pocet, pak se muze zborit FATka. Stejne tak - nedelal jste prilis mnoho sub-sub-sub-subfoldru? Muze se stat to same...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    díky za radu zkusím to.

    včera jsem pročítal tohle fórum a našel jsem pár rad, stáhnul jsem si Flash format, nainstaloval. Kartu mi to najde, nahlásí chyby, ale při pokusu o opravu to nahlásí, chybu a abych ukončil včechny aplykace které komunikují s kartou. No uzavřel jsem je včechny, stejně to nepomohlo. Tak jsem udělal reset a to několikrát.... píše to pořád. Tak nevím... pokusím se ještě ten mechanik Desktop, jak mi radíte.
    No spíše by mě zajímalo jak se tomu znovu vyvarovat. Psali jste zde několik příspěvků k nějakému upgradu přávě zmiňovanému iPAQu. Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Ještě jsem zabudol...
    Na kartě bylo všeho všudy 4 adresáře a v nich data. Je fakt, že karta byla tak ze 70% plná, no oni ty MP3 něco zabíraj.

    Poznatek... když jsem nainstaloval Pocket Mechanic, mi to puštění defragu nebo scandisku pise " Tato karta obsahuje chybu a nemuže být použitelná pod systémem Windows CE".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Kouknout na support.hp.com, vyhledat zariieni a nahrat vsechny ROM updaty a updaty
    2. Zachazet s kartou patrne ve chvili, kdy se na ni zapisuji data (behem kopirovani nevyndavat, nevypinat atp.)

    Ruzne karty pouzivam uz hodne let, a jediny problem, ktery jsem kdy mel, byl zpusoben moji hlouposti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    ... ještě je možnost vyzkoušet nějakou čtečku karet.... :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    109

    Děkuji za rady... nedalo se nic dělat nastoupil format karty. Použil jsem k tomu Pocket Mechanik a zatim docela slape. Doufám že se mi to již nebude opakovat.
    Ještě jednou dík za rady.
    Jen mě trohu mrzí, že aktualizace ROM se nedá požídit od HP zdarma
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    taky používej STORAGE TOOLS... mam toho samýho Ipaqa jak ty a pravidelně tim SW defragmentuju a data sou jak v bavlnce
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od AlienSmidy
    Jen mě trohu mrzí, že aktualizace ROM se nedá požídit od HP zdarma
    ... v rámci jednoho OS (tj. v tvém případě PocketPC 2002) jsou aktualizace a opravy ROM zdarma. Upgrade z nižšího na vyšší (např. z PocketPC2002 na Windows Mobile 2003) bývá většinou placený. Není to jen u HP ale bohužel u naprosté většiny výrobců PDA.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iPAQ 3970
    Od All-stars v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-10-2009, 21:57
  2. ipaq 3970 + tom tom
    Od kamikaut_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 19:29
  3. HP iPAQ 3970 - help me
    Od TiborMan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 14:38
  4. GPS a Ipaq 3970
    Od Jamescop v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 15:16