Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: help - nemoznost obnoveni zalohy :-(

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    odkamarada sem si pujcil kolibku a tak si konecne mohl vytvorit zaohu a taky si zkusit nahrat nejky programky do IPAQu, ale co cert nechtel, ri instalaci jednoho porgramu se to seklo a uz se nerozje, kdyz sem dal soft reset tak to nabehlo do zakladni obrazovky owner info, ale dal jiz nic, po nekolika nezdarnych pokusech soft resetu se stejnym vysledkem jsem prikrocil k hard resetu a kdyz sem pak chtel nahrat zpatky data, tak ouha, nezdarilo se, protoze mi pise ze to bylo vytvoreno jinym zarinenim, coz nejak nechapu, ach jo. ma s tim nekdo nejako zkusenost. pouzivam ipaq 3630 a sync 3,7 pres usb.

    diky vurmik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Domnivam se, ze problem muze byt v nastaveni bud Regional settings, pripadne casu/casoveho pasma. Zkuste to nastavit presne tak, jak bylo v dobe backupu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    diky za radu, no mohlo by to byt v tom regional setings, ale to bohuzel uz nevim jak sem si tam vse nastavil, je jinaci moznost jak to tam dostat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    ted jsem to zkousel a porad nic, ach jo, to je sileny, moje dataaaaaa :-(

    a nejde nejak ten soubor zalohy rozbalit na PC a pak bych si tam ty soubory nakopiroval rucne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jakou ma koncovku? Zkusim zapatrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    pouziva 3 soubory

    Backup.stg - ten je z nich nejvetsi a je v nem ta zaloha

    outstore.dat - ma v s obe akroat tecky a minimum citejejch informaci

    repl.dat - tam ma zapsany nejaky cesty

    diky za spolupraci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    V tomto případě by mohlo pomoci toto: PC-Active Sync/File/Delete Partnership. Potom vytvořit nové připojení (musí se změnit název PPC) a mělo by to chodit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    tak ja to hned zkusim, diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Teď mne budou PCmani střílet, ale občas blbý nápady nás neinformovaných pomohly.
    Má to Vaše zařízení nějakou paměťovou kartu? A umí na ní zálohovat? Pokud jo, já bych zkusil udělat zálohu na kartu z toho, co v tý cihle momentálně je. Pak bych ten soubor smazal, v nějaký čtečce bych tam nacpal kopii toho souboru, co máte v počítadle a přejmenoval ho tak, jak se jmenoval ten co vytvořila cihla. A pak bych zkusil obnovu z karty - a děj se vůle boží. ztratit stejně nemáte co, v nejhorším bude o jeden reset víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    bohuzel je to hola cihla a tak k ni nemam zadnou kartu. to bych jinak udela, na svem psionu jsem to tam mel zalohovany.

    ted sem duveroval programu a nejak to nevyslo, ted porad zkousim to s ti smazanim toho profilu, ted neco synchronizuje, ale nevim co a odkud, ale zatim zadny kladny vysledek
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Taky musí být nastaveno stejné jméno zařízení jako má backup, pokud tedy nepoužíváte default.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    co jsem taky udelal a byl postup k lepsimu, ze sem si zapnul stejne heslo a to sice vypadalo slibne, ale taky nic porad sta strasna hlaska ze to je z jinaci masinky a neeeee :-((

    uff to je morna, zkousim a porad nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    jak se tak v tom cim dal vic stouram, tak nikde nemuzu najit taky zadny dokumenty, zatim sem se zabyval casovou agendou, kupodivu kontakty tam sou i po restartu hw, hmm, pro ale ne ten zbytek :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od vurmik
    pouziva 3 soubory

    Backup.stg - ten je z nich nejvetsi a je v nem ta zaloha

    outstore.dat - ma v s obe akroat tecky a minimum citejejch informaci

    repl.dat - tam ma zapsany nejaky cesty

    diky za spolupraci
    A co to zkusit takhle:
    1. zkopírovat někam výše uvedené původní soubory
    2. udělat znovu zálohu
    3. přesat soubor Backup.stg tím původním
    4. zkusit znovu obnovu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    to jsem udelal hned na zacatku kdyz se mi to stalo, tm je prave problem s tim, ze on mi nechce identifikovat toto zarizeni jako to ze ktereho to bylo vytvoreno, at delam co delam, tak stale nic, to je blazinec, ach jo :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Obnovení se zálohy po HR
    Od turboleon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 21:23
  2. Výběr dat ze zálohy pro obnovení
    Od ellbunda_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 06:16
  3. Obnoveni ze zalohy??? :-(
    Od VictorC v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 16:01