Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: WM6 - datum na jeden riadok

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Dobry deň, podari sa niekomu dať mi radu ako zmeniť dva riadky datumu na jeden cez registre? Na tomto fore je viac rad ako pridať deň k dátumu, prípadne čas, ale po inštalácii Today Time cab pluginu tento nedostanem nad plugin SPB Shell - Shell jeho pozícia je nemenná, tak isto ako HTC Home pluginu.Ďakujem. Neviem vložiť obrázok
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    57

    já používám "Svátky 1.0" - dostupné ve freeware sekci tohoto webu. nejenže plugin potřebuje jen jeden řádek,ale ještě přidá i aktuální svátek! doporučuji!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    a co jít opačnou cestou a hejbnout s Spb Mobile Shell
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today\Items\ "Spb Mobile Shell"
    "Type"=dword:00000005 změň na "Type"=dword:00000004
    a budeš mu moci měnit pozici, jen jestli to ale nemá nějaký důvod že to hoši z SPB zakázali
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Genialne. Tak sa podarilo dostat Time cab nad HTC Shell. Teraz to vyzerá takto. Nie je pilulka predsa len ako sa da urobiť v registroch úprava, aby ten riadok s hodinkami, datumom a časom bol v jednom a nie v dvoch. To by bol priam idealny stav.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00250298_Screen01_A0GS.png 
Zobrazení: 68 
Velikost: 33.0 KB 
ID: 7298  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Ešte som našiel i radu http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=8709 ako zmeniť datum v Today ale neviem, kt. parameter zabezpeči aby to vošlo na jeden riadok. Vie to niekto?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00250300_Screen03_rrcM.png 
Zobrazení: 48 
Velikost: 9.6 KB 
ID: 7299  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    zkuste zalozit klic HKLM\Software\Microsoft\Today\AutoSingleLineDatePl ugin s hodnotou 1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    168

    ahoj. mám problém s igo8 v today. přesunul jsem složku app v registrech z appdir \Program files\iGO8\ na \Storage Card\iGO8\ abych ty soubory neměl v paměti. Od té doby se mi ale nespouští z today. Ikona tam je, ale program se nepustí. Nikde jsem nenašel, kde bych mohl změnit cestu. igotoday.dll, které v registrech je ve windows jsem zkoušel dát na kartu a změnit cestu, pak jsem ho vrátil zpět do windows, ale nic. Nevíte, jak na to? Dík za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jeden článok za jeden mesiac?
    Od pdq v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-08-2010, 17:39
  2. Dva velké problémy ve WM5, pouze jeden vyřešený
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 09:36
  3. Jeden den ze života PDA uživatele...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-03-2006, 13:45